Hvordan lage en online portefølje med PowerPoint

Viser frem dine fotografier, skisser, abstrakt kunst eller gigantiske metall verftet kunst kan bidra til å få provisjoner og tiltrekke oppmerksomhet til dine ferdigheter, men det handler om å sette sammen en papirkopi portefølje kan være en tidkrevende og dyrt. Dra nytte av Microsoft PowerPoint, i stedet for å lage en online portefølje. PowerPoint elektroniske lysbildeserie programvare er et ideelt sted for å vise frem portefølje stykker fordi det setter full design kontroll i kunstnerens hender. Med noen få klikk, vil du være klar til å legge inn din portefølje til Internett.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft PowerPoint. Programvaren automatisk standard til en blank, enkel hvit lysbilde for å starte presentasjonen. Klikk deg inn på "Klikk for å legge til tittel" tekstboksen, og skriv direkte over ordene med navnet på din portefølje, for eksempel "Max treskjæring" eller "Davida s Trikotasjevarer."

2 Klikk deg inn på "Klikk for å legge til undertittel" boksen, og legge til ekstra tekst for eksempel en e-postadresse, webadresse adresse eller telefonnummer. Du kan fjerne denne boksen helt fra raset; Klikk i boksen ramme og trykk på "Delete" -tasten for å gjøre det.

3 Klikk på "View" -fanen øverst på skjermen. Klikk på "Slide Master" -knappen på båndet / verktøylinje. Den viktigste arbeidsområde endres, og en kortstokk med lysbilder vises på venstre side av skjermen. Dette lysbildet vil styre hvordan alle de andre lysbilder vises, og du trenger bare å lage det en gang.

4 Klikk på "Bakgrunn Styles" -knappen under "Bakgrunn" i båndet / verktøylinje. Klikk "Format bakgrunn." Klikk på "Bilde eller tekstur fyll" -knappen. Klikk på "File" knappen under "Sett fra." Bla til et digitalt bilde fra porteføljen, og dobbeltklikk på filnavnet. Klikk "OK" og klikk "Bruk på alle," gi din portefølje en felles bakgrunn med en av dine design. Klikk på "Close" for å lukke "Format Background" -vinduet.

5 Klikk på "Close Master View" røde "X" -knappen på båndet / verktøylinje. Dette tar deg tilbake til den vanlige lysbildet dekk der hvert lysbilde kan nå legges til eller endres. Klikk på "Nytt lysbilde" -knappen på båndet / verktøylinje.

6 Hold markøren over "Klikk for å legge til tittel" bar på det nye lysbildet, og skriv inn navnet på kunstverket å inkludere på dette lysbildet, for eksempel "Wood Wizard, circa 1972."

7 Klikk inn i den store tekstboksen på lysbildet. Klikk på "Sett inn" øverst på skjermen. Klikk på "Picture". Bla til et bilde for å inkludere i porteføljen. Dobbelklikk på bildet for å legge det til raset.

8 Klikk på "Nytt lysbilde" -knappen. Gjenta prosessen med å skrive lysbilde navn og legge portefølje stykker / bilder til presentasjonen er ferdig.

9 Klikk på "File" -fanen øverst på skjermen. Velg "Lagre som". Skriv inn et navn for porteføljen filen, og klikk på "Lagre" -knappen. Last opp filen til en nettside, sende det som e-postvedlegg eller legge det ut som en tilgjengelig for nedlasting fra en portefølje aggregator.