Hvordan lage en oppføring på Craigslist dukke opp igjen på forsiden

Hvordan lage en oppføring på Craigslist dukke opp igjen på forsiden


Hvis du trenger å kjøpe eller selge noe, ansette en medarbeider eller møte en ny venn, prøv Craigslist er community-fokusert online klassifisert annonsen ressurs, som når mer enn 700 byer og geografiske områder i 70 land. Med mer enn 50 milliarder sider sett hver måned, rangerer Craigslist blant de 50 globale og topp 10 amerikanske nettsteder som i juli 2013. Alt som trafikken kan hjelpe annonsen din finner du det du ønsker - og la deg opptatt av å holde oversikten synlig .

Craigslist Listing Skjerm

Når du søker eller blar gjennom Craigslist oppføringer, dets annonse innlegg vises i synkende kronologisk rekkefølge basert på deres oppslaget dato og klokkeslett. Vise alle annonsene i en bestemt posting kategorien gir en liste krydres med underoverskrifter som organiserer oppføringer ved å publisere dato. Fordi du ikke kan kontrollere når andre legger sine oppføringer, og hvor mange vises i kategorien der du legger inn, kan du ikke holde annonsen på toppen av listen. Hvis du er bekymret for annonsen forsvinnende fra den første siden med resultater, må du slette og repost annonsen å gjøre det flyte tilbake til toppen, om enn midlertidig.

Publisering & reposting

Før du bestemmer deg for å slå leir foran datamaskinen og repost din bruktbil eller fire av de fem brødristere du mottok som bryllup gaver, lese Craigs Betingelser og holde reglene om dupliserte oppføringer i tankene. Disse vilkårene sier at "en bruker kan poste samme eller vesentlig lignende innhold ikke mer enn en gang hver 48. time." De mandat også legge ut en annonse i bare én kategori, og på bare en by- eller områdespesifikke Craigslist samfunnet området.

brudd på retningslinjene

Publisering den samme annonsen mer enn én gang i en 48-timers periode, eller reposting en annonse uten å fjerne den opprinnelige versjonen, utgjør et brudd på Craigslist bruksbetingelser og andre språk regler. Annet enn sine ansatte rutine preposting gjennomgang av annonser i utvalgte kategorier - for eksempel Terapeutisk Services - avhengig Craigslist nesten helt på samfunnet gjennomgang for å identifisere ikke-kompatibel annonser. Hvis andre brukere ser at annonsen vises for mange ganger, kan de flagge det for sletting. En annonse som tilfaller altfor mange flagg ansikter automatisk fjerning, og en bruker som bryter altfor mange regler risikerer å legge ut annonser som aldri vises i nettstedets generelle søkeresultater og kategori oppføringer. "Ghost" annonser bare bli synlig hvis du kjenner URL for å nå dem, noe som gjør dem nesten usynlig.

andre hensyn

Hvis du legger i Craigslist samfunnet for en liten by eller i en kategori som ser lite nok oppslaget trafikkvolum å holde annonsen nær toppen av listen når besøkende bla gjennom, kan du velge å forlate den opprinnelige annonsen på plass og la det å rulle av systemet når annonsen utløper i 30 til 45 dager. The Craiglist samfunnet anser det god form til å slette annonser som representerer solgte varer, fylt arbeidsplasser og oppfylt personlige, eller i det minste til å redigere annonser for å indikere endringen i status av elementene eller mål de representerer. Selv om du kan legge til Craigslist uten å registrere deg for en konto, trenger du en konto for å få tilgang til hele spekteret av ad-redigeringsfunksjoner. Påmelding også forenkler oppslaget prosessen fordi det eliminerer behovet for å svare på bekreftelses e-postmeldinger hver gang du legger ut. Regelmessig kontoer bære hverken første eller pågående avgifter.