Hvordan lage en oppstartbar DVD Backup av Min datamaskinBoot plater tillate brukere å starte opp fra platen i stedet bruke harddisken. Du trenger en skrivbar DVD-R-plate for å bruke til å brenne boot kopi. Du kan bruke boot disk for å løse problemer som oppstår med datamaskinen. Bruk skrivebeskyttet DVDer for boot disk for å holde den fri for virus og annen skadelig malware.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen og forberede CD-skuffen. Kjøp en DVD-brenner, hvis datamaskinen ikke har en, fra en lokal elektronikkbutikk eller en anerkjente online virksomhet (se Ressurser). Plasser DVD-brenner installasjonsplaten i CD-skuffen og lukk skuffen. Følg trinn-for-trinn-instruksjoner for å installere programvaren for DVD-brenneren.

2 Plasser DVD-R-plate i DVD-brenneren. Gå til Start-menyen på datamaskinen din og klikk på "Computer". Høyreklikk på "D: drive" og klikk på "Format". Klikk "OK" på pop-up som ber om tillatelse til å fortsette.

3 Gjennom alternativene i Format vinduet. Marker "Opprette en oppstartsdiskett" og klikk "OK" for å fortsette. Vent til datamaskinen for å samle den nødvendige informasjonen for å opprette DVD-plate. Klikk "Burn" etter boot platen er laget for å brenne den til DVD-R-plate. Løs ut den ferdige DVD boot disk når den er ferdig.