Hvordan lage en Paper Banner Online

Hvordan lage en Paper Banner Online


Papir bannere kan gjøres ved hjelp av programvare som allerede er på datamaskinen. Finne nedlastbar programvare for å lage papir bannere med er også et alternativ, og det er noen gratis alternativer også. Men nettsteder som Puresilverbannermaker har gratis online-verktøy som ikke krever nedlasting, ikke krever regnskap og er enkle å bruke.

Bruksanvisning

1 Finn et gratis, online banner lage verktøy slik som for Puresilverbannermaker.

2 Velg et tema og stil fra rullegardinlisten øverst på skjermen. Dette trinnet er valgfritt, så hvis du ikke ser et tema eller stil som suiter papiret banner du gjør, hoppe over dette trinnet.

3 Velg et banner bakgrunn fra den lange listen av bakgrunner. Last opp ditt eget bilde hvis du ikke finner en du liker. Plukk opacity, farge styrke, grenser eller effekter som du ønsker for banneret. Effektene er bare nyttig hvis du også kommer til å legge ut dette banneret på ditt nettsted.

4 Legg til tekst og "forgrunnen" bilder til banner og tilpasse tekst og bilde til din smak. Når du er ferdig med å tilpasse banner, klikk på "Preview banner" for å se hvordan det ser ut. Hvis du ønsker å gjøre endringer, klikker du på "Gjør endringer i banner."

5 Høyreklikk på bildet av banneret og velg "Lagre bilde som ..." for å lagre banner til datamaskinen. Deretter åpner du banner i Word eller Paint. Skriv ut banneret eller ta den med til din lokale trykkeri for å få bildet skrives ut på et stort ark.