Hvordan lage en Paper Banner programvare

Papir bannere er kreative dekorasjoner å feire hver hendelse fra fødsler til pensjonering. Enten du ønsker å lage et banner for kontoret eller hjemme, glemmer tilbringe timer å lage en med håndverket papir og penner: en rekke programmer kan hjelpe deg å få jobben gjort. Noe av programvaren kan allerede finnes på datamaskinen, og med en dash av kreativitet, vil du ha en fet banner på kort tid.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Poster Software: Poster 8" linken (se Ressurser) og laste ned gratis prøveversjon av plakaten programvare. Trinn-for-trinn banner skaperen gjør en PDF-fil som du kan skrive ut på en vanlig skriver eller på et trykkeri. Du kan lage en banner opp til 100-by-100 fot. Rettssaken kan du lage 10 bannere gratis før du må kjøpe programvaren.

2 Lag din banner ved hjelp av Microsoft Paint. Maling er forhåndsinstallert på de fleste datamaskiner og kan brukes til å lage et horisontalt bilde. Lag banneret ved å plassere flere bilder ved siden av hverandre som du har skannet inn i datamaskinen eller kopiert fra Internett. Det er enda en tekstverktøyet i Paint for å gjøre bokstavene på banneret. Når du er ferdig med banner, skrive det ut på skriveren hjemme.

3 Lag en banner i Microsoft Word. Microsoft Word er en del av Microsoft Office-programmer. Word har forhåndsbygde maler som du kan bruke til å lage et banner. Velg en mal som passer best for dine behov. Når du har lastet ned en mal til datamaskinen, følg instruksjonene på banneret for å lage ditt mesterverk.

Hint

  • Hvis du ikke har listepapir skrive ut prosjektet ut på vanlig papir og deretter bruke klar tape til å tape bitene sammen på baksiden.