Hvordan lage en PC DVD Region Free

Hvordan lage en PC DVD Region Free


DVD-stasjonen som brukes med en PC er låst, så det vil bare spille kommersielle DVD-er laget for samme land, eller "region" at PCen blir brukt i. For å gjøre en PC DVD-spiller sonefri, justeringer må gjøres til spillerens fastvare. Dette er en grei, dersom vedkommende er involvert prosedyre, og krever å laste ned og installere noen gratis programmer - det er en rekke av disse tilgjengelige uten kostnad, og som alle opererer på en lignende måte å endre DVD-spiller.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer en DVD-stasjon informasjonsprogram som for eksempel DISC.info programmet (se Ressurser). Dobbeltklikk filen etter lastet ned å dekomprimere programmet på skrivebordet.

2 Dobbeltklikk på programmet for å starte den. Velg DVD-stasjon fra rullegardinmenyen øverst på programmets skjermen. Skriv ned all informasjon som presenteres på skjermen. Avslutt programmet.

3 Last ned riktig firmware blinkende programmet som gjelder for DVD-stasjonen fra en firmware blinkende nettside - for eksempel "Firmware side" hjemmeside (se Ressurser).

4 Dobbeltklikk på firmware filen etter lastet ned. Følg menymeldingene å installere programmet på DVD-stasjonen. Klikk "OK" på bekreftelse vinduet når det ser ut til å avslutte programmet.

5 Last ned en regionkode bekjempe program til skrivebordet, slik som for eksempel DVD Region Killer program (se Ressurser). Dobbeltklikk på filen etter lastet ned. Følg menymeldingene å installere programmet på DVD-stasjonen. Klikk "OK" på bekreftelse vinduet når det ser ut til å avslutte programmet. Start PCen på nytt.

6 Start firmware programmet ved å velge den fra "Start", "Alle programmer" pop-up menyen. Velg DVD-stasjon fra rullegardinmenyen under "Device" på programmets skjermen. Klikk på "Start" -knappen nederst på programmets skjermen.

7 Vent en forløpslinje vises nederst på skjermen og fyller inn fra venstre til høyre. Klikk på "Done" knappen på bekreftelse vinduet når det vises. Avslutt firmware programmet.

8 Start regionskode beseiret program ved å velge den fra "Start", "Alle programmer" pop-up menyen. Velg DVD-stasjon fra rullegardinmenyen på programmets hovedskjermbildet.

9 Klikk på "Start" -knappen for å kjøre programmet. Avslutt programmet etter å ha klikket på "OK" -knappen på bekreftelse vinduet som vises når programmet er ferdig. Start PCen på nytt.

Hint

  • Et strømbrudd / brudd under firmware oppdatering kan gjengi DVD-stasjonen ubrukelig.