Hvordan lage en PDF-portefølje

Hvordan lage en PDF-portefølje


Portable Document Format (PDF) filformat kan nås av alle med en PDF lesing program, for eksempel Adobe Reader, og de fleste er tilgjengelig for gratis nedlasting. En portefølje er en samling av dokumenter samlet i én pakke. Ved hjelp av et elektronisk format, en portefølje består av en samling av filer sammen til ett dokument. På grunn av tilgjengeligheten til PDF-format, er det et opplagt valg som å lage en elektronisk portefølje.

Bruksanvisning

Bruk en gratis PDF Program

1 Installer en gratis PDF skriftlig søknad til datamaskinen. Det finnes mange gratis PDF skrive programmer tilgjengelig med ulike funksjoner, så sørg for at den du velger har evnen til å flette dokumenter. PDFill brukes i følgende trinn, og kan lastes ned på www.pdfill.com.

2 Åpne PDFill PDF Editor program. Klikk én gang på "File" -menyen og velg "Åpne ny PDF-prosjektet." Fra "Open" dialog vinduet velger du mappen der en av PDF-dokumenter som du ønsker å inkludere i din portefølje er lagret ved hjelp av "Look in" -menyen. Merk filen og klikk én gang på "Open" knappen.

3 Klikk en gang på "Verktøy" -menyen og velg "PDF Tools" alternativet. Dette vil starte et eget vindu med flere alternativer som vil tillate deg å manipulere PDF-dokumenter. Klikk én gang på "Slå sammen PDF-filer" -knappen. Dette vil starte en egen "Merge PDF-filer" -vinduet. Klikk én gang på "Legg til en PDF-fil" -knappen. Dette vil starte en egen "Legg PDF-filer" -vinduet.

4 Velg en mappe der en av de andre PDF-filer som du ønsker å inkludere i din portefølje er lagret ved hjelp av "Look in" -menyen. Fremhev PDF filnavnet og klikk én gang på "Open" knappen. Filen vises i "Slå sammen PDF-filer" -vinduet. Gjenta dette trinnet for hvert dokument som du vil legge til porteføljen. Du kan flytte plasseringen av de enkelte filene ved å markere dem og bruke "Flytt opp" og "Flytt ned" knappene. Filer kan fjernes, før du lager portefølje, ved å utheve filnavnet og klikke én gang på knappen "Fjern". Klikk én gang på "Lagre som" -knappen når du er ferdig med å legge til PDF-filer og plassere dem i riktig rekkefølge for PDF-porteføljen.

5 Bruk "Lagre i" funksjonen til å velge en mappe der du vil lagre PDF-portefølje ved hjelp av "Lagre i" menyen. Skriv inn et navn for porteføljen i "File name" feltet og klikk en gang på "Lagre" -knappen for å fullføre montering av PDF-porteføljen.

Bruk en kommersiell PDF Program

6 Installer og åpne en kommersiell PDF skriftlig søknad til datamaskinen. Det er en overflod av kommersielle PDF søknadsskriving tilgjengelig, hver med en rekke funksjoner. Vær sikker på at du velger har evnen til å flette dokumenter. Adobe Acrobat Pro brukes i følgende trinn, og den har en funksjon for å kombinere og slå sammen individuelle filer. Før du kjøper Acrobat Pro, som starter på nesten $ 450, kan du prøve den gratis prøveperioden på www.adobe.com.

7 Klikk én gang på "File" -menyen og velg "Kombiner filer." Fra "Kombiner filer" dialog vinduet, klikk en gang på "Add Files" -knappen. Denne handlingen vil starte på "Add Files" -vinduet. Velg mappen som en av PDF-dokumenter som du ønsker å inkludere i din portefølje er lagret ved hjelp av "Look in" -menyen. Merk filen og klikk en gang på "Add Files" -knappen.

8 Gjenta trinn 2 for hver PDF-fil som du ønsker å inkludere i din portefølje. Filene vil bli notert på "Kombiner filer" -vinduet. Du kan flytte plasseringen av de enkelte filene ved å markere dem og bruke "Flytt opp" og "Flytt ned" knappene. Filer kan fjernes, før du lager portefølje, ved å utheve filnavnet og klikke én gang på knappen "Fjern". Klikk én gang på "Neste" -knappen når du er ferdig med å legge til PDF-filer og plassere dem i riktig rekkefølge for PDF-porteføljen.

9 Velg enten "Single PDF" alternativet eller "PDF Package" alternativet. Den "Single PDF" alternativet vil opprette en PDF-dokument med en kontinuerlig strøm av sidene sammen ut fra individuelle filer du har lagt til. PDF-pakken "alternativet vil opprette et PDF-dokument, hvor en enkelt fil kan vises på en gang, og de andre filene du har valgt vil være synlig ved å klikke på en egen ikonet til venstre i dokumentet. Klikk en gang på" Create " knapp.

10 Klikk én gang på "Lagre" -knappen etter at systemet er ferdig montering av porteføljen. Velg en mappe der du vil lagre PDF-portefølje ved hjelp av "Lagre i" menyen. Skriv inn et navn for porteføljen i "File name" feltet og klikk en gang på "Lagre" -knappen.