Hvordan lage en person Float Med After Effects

Animere en person flytende i After Effects ved hjelp av programmets hovedbilde verktøy for å lage animasjon rammer av bilder laget med masken verktøy. Masker er figurer du tegner for å skjule deler av et bilde og avdekke andre deler - som en sjablong laget med bygging papir. Keyframes er start- og slutt rammer av en animert sekvens. Når du angir disse rammene, After Effects skaper andre rammer for å fullføre sekvensen.

Bruksanvisning

1 Klikk på "File" -menyen er "Import" -kommandoen, og deretter navigere til og dobbeltklikk på bilde av en person du ønsker å gjøre ser ut til å flyte. After Effects laster bildet inn i prosjektpanelet. Dra miniatyrbildet på sammensetning panelet for å aktivere redigering.

2 Klikk på ikonet verktøylinjen formet som en spiss penn til å kjøre "Pen" verktøy, og klikk deretter på et punkt på personens disposisjon for å begynne å spore personen. Dra til et annet punkt på disposisjon, klikk deretter på nytt for å legge til et annet punkt.

3 Fortsett å spore rundt personen før du har nådd det første punktet du har gjort. After Effects fjerner bakgrunnen og bare viser den personen du spores.

4 Klikk på "File" -menyen er "Import" -kommandoen, og deretter navigere til og dobbeltklikk video-opptakene over hvor du vil legge til en flytende person. Dra miniatyrbilde av den importerte opptakene til sammensetning panelet, som du gjorde bildet av personen.

5 Klikk på "Mask" element i tidslinjepanelet for å velge masken du spores, og klikk deretter stoppeklokken ikonet til venstre for Transform rad. Dette forteller After Effects du ønsker å gjøre et nøkkelbilde for gjeldende ramme.

6 Dra den loddrette glidebryteren i høyre rute i tidslinjepanelet til høyre til glideren er plassert i eller utenfor "50" mark. Dette fremskritt gjeldende animasjon ramme til ramme 50, som forlenger animasjonen.

7 Klikk på masken du spores og dra det til et annet sted på skjermen. After Effects gjør ytterligere animasjon rammer for myk overgang fra personens utgangsposisjonen til den nye posisjonen.

8 Klikk på Forhåndsvisning panelets ">" -kommandoen til å spille animasjonen av flytende person.