Hvordan lage en Photo Gallery i Flash

Hvordan lage en Photo Gallery i Flash


Når du tar digitale bilder, du ofte har hundrevis av bilder blir neglisjert uten seere. Opprette et bildegalleriet kan være en utmerket måte å vise bildene dine. Enten de er bilder av familien, ferien eller den profesjonelle kunsten, ved hjelp av et galleri gir bildene dine en følelse av stil og klasse. I tillegg, hvis ditt galleri bruker miniatyrbilder, brukerne kan raskt skumme bildene for å finne bildet de ønsker å vise. Denne opplæringen vil lære deg hvordan å lage et bilde galleri ved hjelp av Flash CS3.

Bruksanvisning

1 Hvordan lage en Photo Gallery i Flash

Åpne en ny Flash-dokument. Angi størrelsen på vinduet slik at det vil passe på bildet og miniatyrbildene. For å gjøre dette, klikk på "Size" i "Properties" vinduet. Tast inn ny bredde og høyde.

2 Hvordan lage en Photo Gallery i Flash


Lag to lag. Det øverste laget er der bildet vises. Den nederste laget er der de små bildene vil bli plassert.

3 Lag en ramme for hvert bilde. Klikk på miniatyr laget. Klikk på nummeret som representerer antall bilder i galleriet. Høyreklikk og velg "Insert> Frame".

4 Hvordan lage en Photo Gallery i Flash

Angi bakgrunnsfarge eller bilde. Hvis du vil ha en svart bakgrunn, velger svart farge fra "Bakgrunn" drop-down menyen i dokumentets "Properties" vinduet. Hvis du ønsker et bilde som bakgrunn, opprette et nytt bakgrunnslaget. Velg "File> Import i Stage ..." og velg bildet.

5 Hvordan lage en Photo Gallery i Flash


Åpne bilder som du vil ha med i bildegalleriet i Photoshop eller et lignende bilderedigeringsprogram. Endre størrelsen på bildet slik at det passer inn i bildegalleriet. Deretter oppretter du en kopi av bildet og endre størrelsen til størrelsen på miniatyrbildene. I Flash, velger du "Fil> Importer til bibliotek." Velg bildene og miniatyrer for galleriet.

6 Velg det første bildet i miniatyr laget. Dra første miniatyr på flash vinduet og plassere den i riktig posisjon. Velg "Endre> Convert to Symbol". Navn symbolet "b1" og velg "Button" som "Type". I "Properties" vinduet, skriv "b1" i "Instance Name" -boksen. Gjenta dette trinnet for å sette opp de resterende miniatyrbilder. Navn på knappene i en rekkefølge (f.eks B1, B2, B3...) 7 Hvordan lage en Photo Gallery i Flash


Velge den første rammen i bildelaget. Pass på at det første bildet er en blank keyframe; en åpen krets skal være i den første rammen. Dra det første bildet på Flash vinduet og plassere den i riktig posisjon. Høyreklikk på andre keyframe og velg "Sett Blank Keyframe". Legg det andre bildet. Gjenta dette trinnet for å plassere de resterende bildene i galleriet.

8 Hvordan lage en Photo Gallery i Flash


Velg det første keyframe i bildelaget. Velg "Windows> Handlinger" for å vise handlingen vinduet. Skriv inn følgende kode:

stoppe();
b1.onRelease = fuction ()
{Gotandstop (1);};

Gjenta denne koden i samme ramme for hvert miniatyr knappen som vist på bildet.

Hint

  • Kombiner dette med andre teknikker for å gjøre en imponerende bildegalleri.