Hvordan lage en plakat ved å bruke digitale bilder

Få ting er mer tilfredsstillende enn å ta et virkelig godt fotografi. Fange en vakker scene eller et rørende øyeblikk tar reelle ferdigheter. Bilder som dette ender ofte opp på en web-side galleri eller skrives ut og samlet i et fotoalbum. Men for de virkelig gode, mange liker å gjøre dem om til store plakater som de deretter kan henge på veggen og dele med venner og familie. Du har kanskje tenkt at du ville kreve tjenestene til en grafikk artist å gjøre bildene dine til plakater, men du kan gjøre det selv ved hjelp av freeware program GIMP.

Bruksanvisning

1 Gå til GIMP.org og laste ned den nyeste versjonen av GIMP. Installer det på datamaskinen din. En snarvei til programmet vil bli plassert på skrivebordet ditt.

2 Legg det bildet du ønsker å gjøre om til en plakat på datamaskinen din, enten ved å koble digitalkameraet til datamaskinen eller (hvis det er lagret utenfor kameraet) sette media den er på og overføre den.

3 Klikk på snarveien for å starte GIMP. Velg "File" og klikk "Åpne". Bla til bildet du lastet, og åpne den. Velg "Crop" -verktøyet. I alternativene på bunnen, sett verktøyet til "Fixed" og gjøre forholdet 2: 3.

4 Velg "Rectangular" markeringsverktøy. I alternativene, slå på "Feather", og endre innstillingen til 25-30. Gå til "Velg" i menyen, og klikk "Invert". Nå trykker du Slett på tastaturet. Dette gir en fin falmet kant for plakaten.

5 Velg "Image" i menyen, og klikk "Scale bilde». I dialogboksen som åpnes, øke størrelsen og oppløsningen i trinn på 10 prosent til det er den størrelsen du ønsker for plakaten og oppløsningen er 300 piksler per kvadrattomme.

6 Velg "File" og klikk "Lagre som". Lagre bildet som en høyoppløselig JPEG for utskrift.

7 Brenn bildet til en CD, og ​​ta det til en butikk som Staples eller Office Depot som gjør denne type utskrift. Eller du kan laste bildet på et nettsted som Cafepress eller Zazzle og ha dem skrive den for deg.