Hvordan lage en polygraph Machine

Hvordan lage en polygraph Machine


Et yndet redskap for avhør i spion filmer og politi dramaer, polygraph maskin måler fysiologiske responser av en gjenstand når avhørt. Løgn induserer stress, som åpenbarer seg gjennom endringer i kroppens reaksjoner. En polygraph vil merke disse endringene og gi spørreren med en rimelig indikasjon på om emnet lyver eller ikke. Du kan bygge instrumentene som utgjør en polygraph maskin for å bistå i å identifisere de avslørende tegn.

Bruksanvisning

1 Montere den infrarøde LED og fotodiode sensor (som omdanner lys til strøm eller spenning) på motsatt side av hverandre på kretskortet. Emnet plasserer en finger mellom de to komponenter, hvor en måling kan tas. Sensoren måler hjertefrekvensen ved å spore blodstrømmen gjennom en finger. Når hjertet slår fortere, noe som indikerer stress, det pumper mer blod til finger, og sensoren kan måles denne endringen. Denne anordning kalles en "pletysmograf."

2 For å måle et emne hud motstand, feste to elektroder til kretskortet. Den motiv under avhør får kontakt med disse elektrodene med tips av hans og ringfinger, og en lese kan tas. Når stress fører svette og fingrene blir fuktig, vil motstanden mellom de to elektrodene lavere. Sammenkobling to motstander av lik verdi deler spenning. Endringer i huden motstand forårsaket av fuktighet vil ubalanse strømmen og spenningen vil senkes. Denne enheten kalles en "galvanisk huden motstand" (GSR) måleverktøy.

3 Koble en termistor (en termisk motstand som endrer motstand avhengig av dens temperatur) til kretskortet. Denne enheten måler de forskjellige temperaturer på fagets pusten. Ettersom kroppen blir stresset, respirasjon raskere, vil temperaturen stiger, og termistoren måle temperaturøkningen. For å forbedre klarheten i målingene, plasserer termistoren inne en industriell ansiktsmaske og sette masken over emnet munn og nese.

4 Sett inn en mikrofon koblet til en lyd-forforsterker til kretskortet. Forsterkeren gir en nondistorted spenningssignal fra en mikrofon, som måler små avvik i talefrekvens som oppstår når noen er under stress.

Hint

  • De fire kretser, pletysmograf, GSR meter, respirasjonsfrekvens meter og lyd forforsterker er koplet til den analoge Mega32 mikrokontrolleren via en digital omformer.
  • Programmer bosatt på mikrokontrolleren, og MATLAB programmer du kan kjøre på en bærbar PC, kan brukes til å prøve signalene og tegne diagrammer.
  • Ikke slå denne enheten fra en hovedstrøm stikkontakt. Bruk oppladbare batterier til å drive kretsen.