Hvordan lage en PowerPoint Fra et Word 2007 Outline

Microsoft PowerPoint 2007 kan du lage en skisse å bruke et annet program som Word og importere den til presentasjonen. Måten presentasjonen er formatert er basert på din bruk av overskriftsstiler i Word-dokumentet. "Overskrift 1" identifiserer lysbildetitler og "Overskrift 2" for organer. Hvis du ikke formaterer Word-dokumentet på riktig måte, vil PowerPoint ikke importere teksten riktig. Når du gjør presentasjonen fra Word disposisjon, legge til animasjoner og temaer for å gi presentasjonen litt liv.

Bruksanvisning

Opprett Word 2007 Outline

1 Åpne et Word 2007-dokument. Klikk på "Overskrift 1" stil i "Styles" på "Home" -kategorien. Skriv tittelen på det første lysbildet og trykk "Enter". Klikk på "Overskrift 2" style deretter inn et notat for kroppen av raset. Trykk enter." Skriv så mange kropps notater som du trenger for det første lysbildet, noe som gjør at Overskrift 2 stilen gjelder for hver linje.

2 Skriv inn flere lysbildetitler og notater i Word disposisjon. Apply "Overskrift 1" for å skyve titler og "Overskrift 2" for å skyve kroppen notater.

3 Lagre dokumentet Word 2007 og lukke filen.

Import til PowerPoint

4 Åpne PowerPoint 2007.

5 Klikk pilen ved siden av "Nytt lysbilde" -knappen i Slides boksen i kategorien Hjem. Klikk "Lysbilder fra Outline" på rullegardinmenyen.

6 Naviger systemfilene til disposisjon Word 2007. Dobbeltklikk på filen for å importere den. PowerPoint formaterer en tekst med "Overskrift 1" stil som en lysbilde tittel og tekst under den med "Overskrift 2" stil som kroppen på lysbildet.