Hvordan lage en Powerpoint på Internett-sikkerhet for barn

Hvordan lage en Powerpoint på Internett-sikkerhet for barn


Ifølge National Center for Missing og Exploited Children, mottar én av sju ungdommer uønskede seksuelle tilnærmelser via Internett. Internett-sikkerhet er en bekymring for mange familier som deres barn blir mer og mer avhengig av Internett til skolearbeid og sosiale utsalgssteder. Før du begynner din Internett-sikkerhet presentasjon, må du bryte ned fakta og gjøre så lett fordøyelig for barn. Du trenger ikke å skremme dem, men gjøre dem oppmerksomme på at det er farene ved å snakke med fremmede på nettet.

Bruksanvisning

1 Nå målgruppen. Hvis du gjør en presentasjon for eldre barn, kan du trygt presentere dem med noen flere fakta og gjøre presentasjonen litt lenger. Hvis du gjør presentasjonen for yngre barn, vil du ønsker å gjøre presentasjonen enklere.

2 Skriv ned en liste over fakta du ønsker å inkludere i PowerPoint-presentasjonen. For yngre barn, kan du forklare at selv om folk kanskje synes vennlig på Internett, de er virkelig fremmede. Barn bør ikke gi bort noen personlige opplysninger som adresse, telefonnummer, fullt navn eller et bilde, eller svare på meldinger som gjør dem føle ubehag. Du kan snakke med eldre barn og unge tenåringer litt mer om faren i å tilby denne type informasjon; du kan også diskutere hvorfor noen mennesker troll Internett for barn og unge tenåringer, som leter etter potensielle kidnapping eller voldtektsofre.

3 Diskuter emner som møte fremmede fra Internett i person. Internett kan være et kraftig sted å få kontakt med andre som har lignende problemer eller felles interesser. Men barn bør informeres om at de ikke bør planlegge å møte noen fra Internett uten en forelder til stede og på et offentlig sted.

4 Åpne PowerPoint og begynne å lage presentasjonen. PowerPoint er brukervennlig og lar nybegynnere å bruke ferdiglagde temaer --- bare klikke på "Tema" etter å ha åpnet programmet, og klikk på en du liker. Mer avanserte brukere kan lage sin egen fargepalett og sette inn sine egne bilder. Eksperimenter med hurtigmenyen øverst; det vil hjelpe deg å plukke farger, bilder og bilder, og for å gjøre en lesbar layout.

5 Hold presentasjonen kort. For små barn, inkluderer fem til sju lysbilder med lett lesbare punkter. Prøv å ta fargerike utklipps å holde oppmerksomheten deres. For eldre barn, kan du utvide antall lysbilder til ti til tolv, men beholde formatet som er lett forståelig punkter. Vanligvis, PowerPoint lysbilder er der for å markere viktige punkter mens du utdype temaet muntlig.