Hvordan lage en Private Label ISP

Å bli en virtuell internettleverandør (VISP) kan være enkelt. Men å finne nok kunder kan være utfordrende. Med mindre du har millioner av dollar til disposisjon, bør du innse at du ikke lage en private label ISP som vil konkurrere med de store aktørene. I stedet vil du være å skape en at små bedrifter og enkeltpersoner kan delta.

Bruksanvisning

1 Utarbeide en forretningsplan for en private label ISP. Sørg for å etablere mål og målsettinger, både kort og lang sikt.

2 Finn en engros ISP-tjenesten du vil bruke. Analyser kostnaden. Finn ut om grossisten har vært i bransjen i lang tid. Sjekk også på grossistens infrastruktur og service posten. Med andre ord, gjør din due diligence.

3 Tenk tilkobling hastighet. Dial-up bør tilbys sammen med DSL eller bredbånd. Pass på at det er flere tilgangskoder tilgjengelig for dine kunder, ikke bare ett eller to tall.

4 Bestem deg for hvor mye du vil belaste kundene dine. Ved å bruke en grossist, bør du få gode priser. Finn ut om du ønsker å passere besparelser på til kunden umiddelbart for å tjene deres lojalitet, eller hvis du ønsker å utvikle en stor base av kunder før du senker prisene. Sørg for å finne i de høyere kostnadene for satellitt-tilkobling.

5 Markedsfør tjenesten. Finne ut hvordan du skal lokke kunder bort fra sine nåværende ISP.

6 Kjør operasjonen. Som en del av kjøpte plan, bør kundene ha tilgang til e-post og hostingtjenester for sine egne domener. Noen metode for å samle inn betaling bør gis til deg av engros ISP-tjenesten. Hvis ikke, setter opp betalingsbehandlere.

7 Bestem hvordan du vil håndtere kundestøtteproblemer. En 24/7 kundesenteret for å få hjelp skal være tilgjengelig både for deg og dine kunder. Hvis du har kjøpt en tjeneste plan fra grossist, bør den dag-til-dag driften av private label ISP være relativt enkel. Eller du kan leie noen til å kjøre VISP for deg. Husk at kundene dine ikke bo sammen med deg hvis de får dårlig service.

Hint

  • Dette prosjektet kan være dyrt, og det er ingen garanti for avkastning. Ikke fortsett med mindre du kan gjøre uten de pengene du investerer.