Hvordan lage en Pro Pencil Drawing Med Photoshop

December 9 by admin

Hvordan lage en Pro Pencil Drawing Med Photoshop


Enkelte bilder vil virke mer spennende, faglig og kunstnerisk som blyanttegninger enn de gjør som bilder, eller som malerier. Heldigvis er det ikke nødvendig å være i stand til å trekke til å endre bilder til profesjonelle blyanttegninger. Adobe Photoshop-programvare har en effekt enn lar deg konvertere bilder som en proff. Og ja, de faktisk ser ut som om de ble trukket for hånd, noe som gjør dem effektive for bruk i egendefinerte kort og kunst.

Bruksanvisning

1 Finn et bilde du ønsker å konvertere til en blyanttegning. Sjekk dine egne filer, on-line kilder til bilder, eller skanne et bilde du liker i datamaskinen. Lagre bilde i "Pictures" fil.

2 Åpne Adobe Photoshop, klikk på "File" i verktøylinjen øverst på skjermen. Klikk på "Open" for å se "Bilder" -mappen innholdet. Klikk på bildet du vil konvertere, og klikk "open".

3 Klikk på "Control" pluss "U" for å få opp "Hue / Saturation" dialogboksen.

4 Bruk disse innstillingene på "Hue / Saturation:" "Master", vil "Hue", la på 0; for "Saturation", skyver du på pilen til boksen sier "-100." For "Letthet" bruk "58".

5 Gå til toppen av skjermen, og klikk på "filter". Klikk deretter på "Stil" og "Finn kanter." Du vil se at du nå har en "pro" blyanttegning.

6 Evaluer bildet. Har den nok detaljer til å være overbevisende som en blyanttegning? Hvis ikke, kan det være lurt å velge en mer detaljert bilde og begynne prosessen på nytt.

7 Legg en enkel monoton bakgrunn hvis du ønsker å legge til dybde og vekt til din pro blyanttegning. Gå til "Magic Wand" i verktøykassa på venstre side. Dra den i bildet, og klikk et sted i venstre eller høyre for å velge bakgrunnen.

8 Velg en bakgrunnsfarge ved å dobbeltklikke på den svarte firkanten i nedre del av verktøykassen, og "Color Picker" vil åpne. Der kan du velge en lysere farge i vertikal glidebryteren, for eksempel en veldig lys grå.

9 Klikk på "Paint Can" i verktøykassen, og dra det til bakgrunnen på blyanttegning. Sjekk "Opacity" øverst i verktøylinjen og justere den til rundt 40 prosent. Klikk på "Paint Can" å helle lys grå maling i den valgte bakgrunnen, som vil se ut som skyggelegging.

10 Gå til "Fil" og "Lagre som" for å navngi og lagre din blyanttegning.

Hint

  • Jo mer detaljert bildet ditt er, jo bedre vil det se ut som en blyanttegning. Områder med detaljer og tekstur vil konvertere til tegnede streker, mens untextured områdene vil konvertere til ren hvit.
  • Sørg for å endre navn på bildet når du lagrer det som en blyanttegning. Ellers vil det spare over det originale bildet.

Related Articles