Hvordan lage en profil ikon på Flinotes Hatena

Hvordan lage en profil ikon på Flinotes Hatena


Gjør animasjoner med Flipnote Hatena programmet på din Nintendo DSi og dele dem på nettet på Flipnote Hatena nettstedet. Din profilikonet sitter ved siden av brukernavnet ditt på alle dine video lastet opp og ved siden av dine kommentarer på andre videoer. Ikonet seg selv er ikke en animasjon, selv om det vil være et miniatyrbilde eller en fortsatt tegning som du oppretter i Flipnote Hatena programmet. Design et ikon som du selv velger og laste det opp for å lage en profil ikon.

Bruksanvisning

1 Registrer deg for en Flipnote Hatena konto. Du må registrere deg for en konto på nettet og laste ned gratis Flipnote Hatena program fra DSi butikken.

2 Design et ikon i Nintendo DSi Flipnote Hatena program. Flipnote Hatena vil automatisk trekke stillbilder fra Flipnote Hatena animasjoner. Du kan trekke et stillbilde fra en eksisterende animasjon eller spesielt designe en animasjon til bruk som din ikon. Åpne en ny animasjon og trekke animasjonen med DSi pennen.

3 Åpne "Skaperens Room" på nettet. På online Flipnote Hatena nettsted, logge inn på kontoen din. Klikk på ID øverst til høyre på siden.

4 Klikk på "Settings". Den "Innstillinger" til høyre er fanen øverst på siden.

5 Velg profilen ikonet. Se de tilgjengelige profil ikoner omtalt på "Settings" side. Velg den du vil bruke som profilikonet.

Hint

  • Du kan bruke et bilde for profilikonet som du ikke lager selv hvis du først importerer bildet inn i Flipnote Hatena DSi program.
  • Du vil ikke ha noen profil ikoner tilgjengelig i "Innstillinger" -menyen til du lage animasjoner.