Hvordan lage en profil på Marathon Oil

Hvordan lage en profil på Marathon Oil


Marathon Oil Corporation produserer bensin, smøremidler, olje og andre petrokjemiske produkter for hele verden forbruker og industrielle markeder. De fleste forbrukere vet at selskapet som eier av Marathon og bensinstasjoner Speedway finnes i hele den amerikanske midtvesten. Marathon tilbyr kreditt, gave og drivstoffkort til bruk på disse stasjonene. Kortbrukere kan betale sine regninger på nettet etter å lage en betalingsprofil gjennom digitale finansselskap, Fiserv, på MyCheckFree.com.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Besøk Marathon Oil Corporation hjemmeside (marathon.com) og finn lenkene i nedre høyre hjørne. Klikk på linken som sier "betale regningen." Dette bringer deg til Marathon kreditt, gave og drivstoffkort side.

2 Klikk på en av de røde boksene som sier "Betal My Bill." Gjør du det fører deg til en side med informasjon om Marathon samarbeid med Fiserv.

3 Klikk på "Sign-Up" i boksen øverst i høyre hjørne. Linken fører til Fiserv er MyCheckFree.com hjemmeside. Opprette en profil på dette området tillater brukere å betale sine Maraton kort regninger på nettet.

4 Klikk på linken som leser "Go Scout! Meld deg ", som bringer deg til et elektronisk påmeldingsskjema.

5 Skriv inn og bekreft e-postadressen din i de to øverste feltene i registreringsskjemaet. Dette fungerer som påloggings-ID for Marathon Oil.

6 Lag et passord som er seks-til-8 tegn med minst én bokstav og ett nummer uten mellomrom. Skriv det i «Opprett et passord" -feltet. Oppgi det i feltet nedenfor for å bekrefte.

7 Skriv inn ditt postnummer i neste tomme feltet.

8 Velg et hemmelig sikkerhetsspørsmål fra rullegardinmenyen. Skriv inn svaret på ditt hemmelige spørsmål i feltet under.

9 Les vilkårene. Hvis du godtar dem, klikker du på "Enig." Hvis du ikke godtar dem, kan du ikke opprette en betalingsprofil med Marathon Oil.

10 Sjekk e-posten etter en melding som bekrefter opprettelsen av profilen din. Klikk linken i e-posten for å aktivere din Marathon Oil profil.