Hvordan lage en profil Silhouette i Illustrator

Hvordan lage en profil Silhouette i Illustrator


Silhouettes redusere et objekt eller figur til en farge, forenkle ansikter og former til "skygge portretter", som enkelte tilhengere kalt kunstform når det dukket opp i det 18. århundre England og Europa. Tidlig silhuetter vanligvis besto av utskjæringer og malerier, mange av dem skildrer menneskelige profil, selv om noen har landskap, dyr og planter. Dagens "profilist" kan bruke kraftige verktøy i Adobe Illustrator for å lage den digitale motstykket til en teknikk som utøvere har variert fra kjente fagfolk til utrente eller anonyme amatører.

Bruksanvisning

1 Start Adobe Illustrator og åpne bildefilen som inneholder din silhuett emnet. Aktiver markeringsverktøyet, og klikk på bildet for å velge det. Åpne menyen Rediger og velg "kopier" for å kopiere bitmap til utklippstavlen. Før du lukker bildefilen, gjøre oppmerksom på fargemodus vises i tittellinjen i filen vinduet.

2 Opprett en ny Adobe Illustrator-dokument i samme fargemodus som bildefilen. Åpne Vindu-menyen og velg "Lag" for å få opp lagpanelet hvis det ikke allerede er synlig. Åpne menyen Rediger og velg "Lim inn" for å legge til bitmap på standardlaget en av Illustrator-fil. Klikk i kolonnen mellom synlighet øyeeplet og navnet på Layer 1 for å låse innholdet slik at du ikke ved et uhell kan forstyrre bildet mens du tegner.

3 Åpne fly-out menyen øverst til høyre i Lag-panelet og velg "New Layer." Når dialogboksen Nytt lag kommer opp på skjermen din, navnet ditt lag "Artwork" og klikk på "OK" -knappen for å lage den.

4 Hold nede "Control" -tasten (Windows) eller "Command" tasten (Mac), og trykk på "+" tasten til visningen av bildet zoomer nær nok til at du kan se emnet tydelig. Hold nede mellomromstasten for å aktivere håndverktøyet og sett ditt syn på om det er utenfor sentrum.

5 Bytt til pennverktøyet. Klikk på "Stroke" kartet i Adobe Illustrator verktøykasse for å hente den frem, og dobbeltklikk på den for å vise fargevelgeren. Sett din slag farge til en nyanse som kontrast til bildet ditt slik at du kan se arbeidet ditt tydelig som du tegner. En rød - null prosent cyan, 100 prosent magenta, 100 prosent gul, null prosent svart - gir ofte et ideelt valg. Klikk på "OK" -knappen for å fullføre innstillingen din slag farge.

6 Klikk og dra rundt motivet for å lage en disposisjon med pennverktøyet, som starter på nederste venstre eller nederste høyre hjørne av bildet. For å gjøre disposisjonen glatt, bruke så få ankerpunkter som mulig. Sett en ny ankerpunkt hver gang tegningen banen endrer retning.

7 Klikk på toppen av åpningen forankringspunkt for å lukke banen når du er ferdig med å tegne rundt motivet. Klikk på "None" kartet i Adobe Illustrator verktøykasse for å fjerne strøk farge og dermed din slag selv. Ta med "Fyll" swatch fremover, og dobbeltklikk på den for å få opp fargevelgeren. Skriv "0" i "B" - lysstyrke - verdien av HSB-delen av fargevelgeren for å stille inn fyllfarge til sort. Klikk på "OK" for å bekrefte ditt fargevalg.

8 Klikk utenfor synlighet øyeeplet for Layer 1, dokumentet lag som inneholder kildebildet. Evaluer din tegning, og deretter bruke segmentmarkøren for å velge og flytte eventuelle ankerpunkter som må justeres. Dra "Layer 1" til slette Selection-ikonet nederst i Lag-panelet for å slette det, og deretter lagre filen.

Hint

  • Adobe Illustrator gir en Templat "-modus der du kan plassere lag som inneholder emnet du prøver å spore. Dessverre, reduserer mal modus tettheten av noen punktgrafikkbilde til 50 prosent, noe som gjør det vanskelig å se.
  • De beste bildene for silhuett Tegningene viser sine undersåtter i hele profilen. Med mindre du prøver å tegne en "gjett-the-mysteriet-person" image, unngå head-on skudd og utsikt trekvart.
  • Fordi silhuetter eliminere slags detaljer som skiller mellom folks venstre og høyre profiler, kan du bruke Nødvendigvis verktøy for å produsere en venstre-profil fra en høyre og vice versa, hvis en passende bilde er ikke tilgjengelig.
  • Unngå de juridiske problemer som oppstår når du lage bilder basert på bilder du ikke har rettigheter til å bruke. Velg silhouette fag fra dine egne fotografier, royalty-fri bilder du har lisensiert eller Creative Commons bilder som fotografen plassert i det offentlige rom.