Hvordan lage en rapport i Word Fra Excel Bruke tabeller

Hvordan lage en rapport i Word Fra Excel Bruke tabeller


Excel har mange gode formateringsvalg for å presentere rapportene, men ofte kan det hende du trenger å gjøre en ekstra innsats for å gjøre rapporten så mye mer presentabel og lett å forstå. Kombinere desktop publishing evner i Word med beregnings evnene til Excel kan utgjøre forskjellen mellom en god rapport og en utmerket rapport. Du kan sette inn Excel-regneark, data, diagrammer eller pivottabeller i Word-dokumenter på bare noen få trinn.

Bruksanvisning

Input Excel data i et Word-dokument ved hjelp av tabeller

1 Klikk på "Sett inn" -kategorien på verktøylinjen i Word.

2 Klikk på "Table" -knappen og velg "Excel-regneark." Nå kan du redigere dataene i Excel-grensesnitt.

3 Skriv inn dine data og formatere den passende for rapporten. Klikk utenfor rapport i Word-dokumentet for å komme seg ut av Excel-grensesnitt.

4 Rediger data og formatering i rapporten ved å dobbeltklikke på bordet og redigering i Excel-grensesnitt.

5 Redigere posisjonen til rapporten ved å klikke på bordet, og deretter velge "Home" -fanen og bruke noen av de gjeldende valgene der. Du kan redigere grensen av bordet her også.

6 Rediger individuelle celler ved å dobbeltklikke og redigering i Excel-grensesnitt.

Sett inn en eksisterende Excel-arbeidsbok i et Word-dokument

7 Klikk på "Sett inn" -kategorien på verktøylinjen i Word.

8 Klikk på "Sett inn objekt" -knappen i nedre høyre hjørne av tekstdelen. Denne metoden setter inn hele arbeidsboken, men bare arket du velger, vil være synlig. For å endre ark vises, dobbeltklikk for å gå inn i Excel-grensesnitt og klikk på "Ark" fanen av ditt valg.

9 Klikk på "Opprett fra fil" -fanen og bruke "Browse" -knappen for å finne Excel-arbeidsboken du ønsker å sette inn. Velg "Link til fil" boksen hvis du vil at dataene for å oppdatere når det gjøres endringer til kilden. Klikk på "OK".

10 Dobbeltklikk på tabellen og velg "Ark" kategorien du ønsker å vise i Word.

11 Sett pivot tabeller, diagrammer eller grafer ved hjelp av trinn 1 til 4, og ved å velge fanen som inneholder elementet du vil vise.

Sett Eksisterende Excel data i et Word-dokument med kopier og lim

12 Klikk for å velge data i Excel som du vil kopiere til Word og trykk "Ctrl + C" for å kopiere den.

1. 3 Lim inn dataene i Word ved å klikke på det stedet du vil at dataene skal gå og trykke "Ctrl + V".

14 Klikk på "Lim Alternativer" -knappen (litt utklippstavlen ikonet) på slutten av dataene. Velg hvilken alternativene er riktig for dokumentet.

15 Klikk på den aktuelle "Link til Excel" for å sikre dataene oppdateres automatisk med endringer i regnearket hvis det er ditt valg.

Hint

  • For å kopiere data ved hjelp av hurtigtaster, velg data, holder du nede "Ctrl" -tasten og trykk på "C" -tasten.
  • For å lime inn data ved hjelp av å bruke hurtigtaster, velg data, holder du nede "Ctrl" -tasten og trykk på "V" -tasten.
  • Velg nøye om ikke å koble eller bygge inn dine data. Koblede dataene lagres i den opprinnelige kilden og oppdateres når det gjøres endringer til kilden. Embedded data lagres i Word-dokumentet og kan oppdateres i Word-dokumentet. Endringer i innebygde dokumenter vil ikke påvirke den opprinnelige kilden.