Hvordan lage en Report Card

Ved hjelp av Microsoft Excel 2007 til å opprette rapporten kort er en flott måte å holde elevenes karakterer organisert. For å spare tid og energi, sette opp et enkelt regneark for hver elev som beregner elevenes gjennomsnitt. For å komme i gang, bruke tipsene nedenfor for å lage en fil som inneholder rapporten kort for alle studenter.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Excel 2007 på datamaskinen.

2 Sett en overskrift på toppen av regnearket. Skriv inn skolens navn, kursnavn og instruktør navn på egne linjer. Hopp over en linje og skriv elevens navn.

3 Hopp over en linje og angi dato for rapporten kortet. For å formatere dato cellen, høyreklikker du på cellen og velg \ "Formater celler. \" I kategorien Tall, klikk på \ "Date \" i kategorifeltet. I Type-boksen til høyre, velger stilen på datoen du foretrekker. Klikk \ "OK \" og formatet på datoen vil endre seg.

4 Sett opp en liste over oppgaver. Det er best å kategorisere oppgaver, som for eksempel tester, essays og quizer, slik at rapporten kortet forblir organisert. Lag overskrifter for hver del. I kolonne A, noen få linjer etter dato, skriv kategorien overskrifter. Klikk på cellen og gjøre overskriften fet. I separate celler under overskriften, liste alle oppdrag i den kategorien. Fortsett til alle kategorier og oppdrag har blitt oppført.

5 Sett opp kolonner for karakterer. I kolonne B, over hvor oppgavene legges inn i kolonne A, type \ "poeng opptjent. \" På samme rad i kolonne C, skriver \ "poeng Possible. \" Fet og senter overskriftene.

6 Skriv elevenes karakterer i kolonnene. Skriv inn antall poeng som en student har fått for hvert oppdrag i opptjente poeng kolonne og antall poeng at oppdraget var verdt i poeng mulig kolonnen.

7 Opprett summer. Totalt opp antall poeng opptjent og peker mulig. I kolonne A etter at alle oppgavene har blitt oppført, skriver \ "Totalt antall poeng. \" På samme rad i kolonne B, klikk på sigma symbol (?) I redigeringsdelen på start verktøylinjen. Følgende vil vises i cellen: = SUM () og musepekeren blir et hvitt kors. Klikk i den første celle som bør inkluderes i den totale, og drar ned til den siste cellen skal summeres (cellene vil bli beskrevet i et bevegelig stiplet boks). Trykk på \ "Enter \" og den totale vises i cellen. Gjenta for kolonne C.

8 Lag et snitt på karakterene. Elevene vet nå hvor mange poeng de har tjent i klassen, men å gi studentene en prosentandel klasse, type \ "Average \" under totallinjen i kolonne A. I kolonne B på samme rad, skriver en lik symbol (=) . Deretter klikker du på den totale celle for poeng opptjent; det vil bli markert med en bevegelig, stiplet linje. Skriv inn en skråstrek (/) og klikk deretter på punktene mulig totalt. Den gjennomsnittlige vises som et desimaltall.

9 Formater gjennomsnittlig celle som en prosentandel. Høyreklikk på cellen og velg \ "Formater celler. \" I kategorien Tall velger \ "Prosent" fra boksen. Velg antall desimaler som du ønsker å vise. Klikk \ "OK \" og nummer vil bli en prosent.

10 Lag regneark for hver elev i samme regneark. Dette vil holde alle rapporten kort for en bestemt klasse på samme sted. På bunnen av arket, er det noen faner merket ark 1 og så en. Høyreklikk på fanen på regnearket som du nettopp opprettet. Velg \ "Move \" eller \ "Kopier. \" Når boksen vises, velger du boksen ved å lage en kopi, og klikk \ "OK. \" Du har nå en identisk regneark. Du vil bare nødt til å endre studentens navn øverst og skriv studentens konkrete poeng opptjent for hvert enkelt regneark. Gjenta disse trinnene for hver elev i klassen.

11 Endre navn på regneark for hver elev. Høyreklikk på regnearket fanen nederst. Velg \ "Gi nytt navn. \" Navnet fanen vil bli markert. Skriv inn elevens navn. Gjenta for alle studenter til å ende opp med et eget regneark for hver elev i klassen.

12 Skriv ut regnearkene etter at alle karakterene er lagt inn. Ikke glem å lagre regnearket.

Hint

  • Hvis du vil endre margene på arket, klikk på \ "Page Layout \" -kategorien på verktøylinjen øverst. I delen Konfigurer siden, klikk på \ "Marginene. \" Klikk \ "Custom Marginene \" og endre øverst, nederst, venstre og høyre marg til 0,5 tommer. Klikk \ "OK. \"
  • Hvis rapporten kortet ikke får plass på én side, er det en god idé å sette overskriften på hver side. For å gjøre dette, klikk på \ "Page Layout \" -kategorien på verktøylinjen øverst. I delen Konfigurer siden, velger du \ "utskriftstitler. \" I kategorien Sheet, klikk på ikonet ved siden av boksen ut til siden av \ "gjenta rader øverst." En mindre boks vises, og musen pekeren vil se ut som en pil som peker mot høyre. Klikk på den første raden som du vil gjenta, og dra ned til den siste raden å gjenta. i den lille boksen, klikker du på ikonet ved siden av der radene er oppført. Deretter klikk \ "OK \" i neste boks.
  • Sett rutenettlinjer på regnearket til å gjøre det enklere å lese når de skrives ut. Klikk på \ "Page Layout \" -kategorien på verktøylinjen øverst. I Arkalternativer delen under Rutenett, klikker du i boksen ved siden av Skriv ut.