Hvordan lage en RSS-feed fra en nettside

En nettside som har Really Simple Syndication (RSS) gir deg en innholdsside (feed) som viser områdets siste oppdateringene i en forkortet tekst display. Disse RSS-feeder er deretter sett i RSS-lesere (aggregatorer), som presenterer deg ønsket informasjon på ett sted. Gi en RSS-feed for dine besøkende på nettet for å tilby dem denne praktisk tjeneste eller lage en feed for et annet nettsted for å legge den til din egen aggregator. Ved hjelp av en elektronisk ressurs (se Ressurser), kan du opprette en RSS feed for en hvilken som helst nettside som du foretrekker.

Bruksanvisning

Bruk Page2RSS.com

1 Skriv inn din webadresse i "Page URL" tekstfeltet.

2 Klikk på "til RSS" -knappen for å generere RSS-versjon av siden.

3 Abonner på feed for å få fremtidige oppdateringer ved å klikke på en link alternativ, for eksempel My Yahoo! eller Netvibes, til høyre på siden. Hvis du er eier av siden, klikk på linkene under "Verktøy for nettredaktører" for å få fôret kode og legge det ut på nettstedet ditt, slik at besøkende kan abonnere på strømmen.

Bruk Feedity.com

4 Skriv inn URL-adressen i "Skriv inn URL-en til Kilde webside" tekstfeltet og klikk på "Forhåndsvisning" -knappen.

5 Se en oversikt over sider som dukker opp for nettstedet til å finne ut hvilke som du ønsker å inkludere i din feed. Som standard er alle nettstedets sider oppført i "Forhåndsvis Resultater" boksen til venstre, men du kan velge et alternativ fra "Simple Begrens" -listen for å innskrenke resultatene til bare det innholdet du ønsker. Velg et alternativ fra rullegardinlisten (hvis foretrukket) og klikk på "Avansert" -knappen. Ellers kan du velge den kategorien som gjelder temaet på siden og klikk på "Get feed" -knappen.

6 Klikk på linken for å se den resulterende RSS-siden. I tillegg til å velge alternativer fra rullegardinmenyen under linken abonnere på strømmen, vise RSS-lenke på en nettside og / eller annonsere for søkemotorer at denne nye RSS feed eksisterer.

Bruk Feedbeater.com

7 Skriv inn adressen til siden på "FeedBeater" tekstfeltet.

8 Klikk på "slå den!" knapp.

9 Klikk på "rss" -ikonet for å vise den nye RSS-feed. Du kan også klikke på "Diffbot" linken for å registrere deg for en gratis konto og legge det nye fôret til dette aggregat eller fremheve koblingen vises i nettleservinduet og manuelt legge linken til din foretrukne feed-leser.

Hint

  • Du kan legge til RSS-feed link til din egen webside slik at andre kan se dette også. Åpne siden filen i en teksteditor program, og lim i fôret hyperkobling som følger:
  • <a href="http://www.yourfeedlink.com"> RSS </a>