Hvordan lage en rulling AP DIV tag

Hvordan lage en rulling AP DIV tag


Web-design er en viktig del av enhver bedrift i dag. Internett er den primære medium for reklame, markedsføring og formidling av ideer og meninger. For å sikre at nettstedet blir sett og tatt på alvor, må du opprette en godt organisert og lett-å-følge design. Posisjonering gjenstander og tekst på nettstedet ditt kan være ferdig elegant med bruk av absolutt posisjonert divs. Legge til et rullefelt på dine divisjoner gjør det mulig seere til å se alt innhold, selv om det går utover grensen av DIV.

Bruksanvisning

1 Type "<div>" for å starte en DIV og "</ div>" for å avslutte den. Alt innhold mellom de to kodene vil bli vist i divisjonen.

2 Legg til "position: absolute; top: #px, venstre: #px;" i anførselstegn etter "div" og før braketten til den første DIV tag. Erstatt "#" med antall piksler fra toppen og venstre for å plassere DIV. Dette er "AP" eller absolutt posisjonering.

3 Sett "overflow: auto;" innenfor anførselstegnene opprettet i trinn 2 for å ha et rullefelt automatisk inn ved behov. Erstatt "auto" med "rulle" for å tvinge et rullefelt alltid skal vises.