Hvordan lage en sang en link på Facebook

Feste koblinger til eksternt innhold til dine Facebook-innlegg kan du livaktige illustrere ditt synspunkt på Facebook-nettverket. Legge ved en link til en sang filen du laster opp til Internett for å holde dine Facebook-kontakter oppdatert til fremgang du eller noen du kjenner har gjort på en god sang - men aldri å legge opphavsrettsbeskyttet, kommersielt tilgjengelig musikk.

Bruksanvisning

1 Last ned filen til din personlige web plass hvis den ikke allerede er på nettet noen. Bruk en gratis opplastingstjeneste - YouSendIt, Mediafire og MegaUpload er tre eksempler - hvis du ikke har din egen webspace, men husk at å knytte en lenke til en fil lastet opp til en av disse typer nettsteder bare dirigerer din Facebook venner til en side for nedlasting og ikke tillater dem å spille av filen i Facebook.

2 Kopier filen URL deretter tilbake til Facebook, og klikk på "Link" knappen på toppen av din News Feed. Klikk med musen inne i feltet, høyreklikk og klikk "Lim inn." Klikk på "Legg ved" for å legge sangen til innlegget ditt.

3 Skriv en melding som forklarer den viktigste av sangen i det tomme feltet som vises. Klikk "Del" for å dele sangen med din Facebook-nettverket. Hver bruker som ser innlegget ditt spiller sangen ved å klikke på den blå pilen som vises til venstre for tittelen.

Hint

  • Feste opphavsrettsbeskyttet innhold til et Facebook-innlegg ikke bare bryter språk regler, men utgjør også en føderal forbrytelse. Hvis du er i tvil om en sang er opphavsrettslig beskyttet, antar at det er.