Hvordan lage en signatur i Apple Mail

Opprette en e-signatur er en enkel måte å gjøre meldingene dine ser mer profesjonell og samtidig gi din blogg, hjemmeside eller virksomhet mer eksponering. Hvis du har en Mac, lar Apple Mail du opprette flere signaturer med tekst og bilder, og bruke dem til ulike e-postkontoer. Når du oppretter e-signaturer, Mail lar deg også velge hvilken signatur du ønsker å søke en epost direkte gjennom meldingsvinduet.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Mail" -ikonet i Dock for å åpne Apple Mail. Velg "Mail" fra den øverste menylinjen, velg deretter "Preferences".

2 Klikk på "Signaturer" -fanen og velg e-postkonto som du vil opprette en signatur.

3 Klikk på "+" ikonet under underskrifter vinduet for å legge til en ny signatur. Skriv inn et navn for din signatur. Mail vil automatisk inkludere ditt navn og e-postadresse i din signatur.

4 Legg den informasjonen du ønsker å inkludere i din e-signatur. Tradisjonelt, bør du inkluderer ditt navn, tittel, firma, e-postadresse og hjemmeside. Du kan også inkludere din mobil og kontortelefon, eller kontonavn på sosiale nettverk.

Hint

  • Hvis du ønsker å inkludere et bilde i e-signatur, formatere den til ønsket størrelse. Du vil ikke være i stand til å endre størrelsen på et bilde når du har satt den inn i en Apple Mail signatur. Hvis du ikke har et bilderedigeringsprogram, kan du bruke Preview, som ligger i "Programmer" -mappen, for å endre størrelsen på bilder. Du kan bruke alle bildestørrelsen for e-signatur, men de fleste e-signaturer bruke et bilde med en maksimal kanten av 200 piksler eller mindre. Dra og slipp bilder til signaturen vinduet for å legge dem.
  • Dra og slipp din signatur for å bruke den til en annen e-postkonto. Hvis du oppretter mer enn en signatur for en e-postkonto, vil signaturen på toppen vises som standard. Du kan dra og slippe signatur for å endre rekkefølgen.
  • Klikk på "Signatur" -kategorien når du skriver en melding til å velge mellom flere e-signaturer.