Hvordan lage en silhuett i Photoshop Elements

Hvordan lage en silhuett i Photoshop Elements


Photoshop Elements er forbrukeren nivå versjonen av Photoshop programmet. Photoshop Elements har et annet oppsett og tilnærming enn sin berømte fetter. Det mangler også noen av verktøyene i Photoshop. Men det finnes mange typer fotoredigering og grafikk prosjekter du kan fortsatt utføre, som å lage en silhuett. Silhuetten kan brukes til å skape en følelse av drama i en grafisk. En måte å gjøre dette i Photoshop Elements er å basere det på et fotografi.

Bruksanvisning

1 Legg fotografiet som du vil bruke som grunnlag for silhuetten din på datamaskinen din.

2 Åpne Photoshop Elements. Velg "Edit" for å få opp redigerings arbeidsområdet.

3 Velg "File" fra menyen og velg "New". I dialogruten som vises, angir du bredde og høyde i piksler som du ønsker for din grafiske silhuett. Navn dokumentet "Silhouette" og klikk "OK."

4 Velg "Paint Bucket" verktøy fra verktøypaletten. I verktøyalternativene, endre fargen til det du ønsker på bakgrunnen til silhuetten din. Klikk deretter på lerret å fylle den med fargen.

5 Velg "File" fra menyen og velg "Open". I dialogboksen som vises, finn bildet du lastet og åpne den.

6 Velg "Quick Selection" verktøy fra verktøypaletten. Bruk den til å klikke på området eller personen du ønsker å velge. Endre verktøy alternativ til "Legg til" og klikk mer å velge mer. For å velge bort et område, endres verktøyet til "Trekk" og klikk på området.

7 Velg "Edit" fra menyen og velg "Kopier". Gå tilbake til "Silhouette" dokument, velg "Edit" og velg "Lim inn."

8 Velg "Magic Wand Selection" -verktøyet. Klikk på det tomme området rundt formen du limte inn. Velg "Valg" fra menyen og velg "Inverse". Klikk på "Nytt lag" -knappen under "Layers" palett.

9 Velg "Paint Bucket" verktøyet fra menyen og endre fargen til en off svart. Du ønsker ikke å bruke absolutt svart, så dette ser for flat.

10 Klikk på det valgte området for å fylle den. Deretter slette limes skiktet under den. Lagre arbeidet ditt.