Hvordan lage en skjermsparer med dine egne bilder i XP

Skjermsparere som leveres med Windows XP kan være ganske interessant å se på, men er ofte begrenset i sine tilpasningsmuligheter. Selv om folk flest ikke er klar over det, er en av de Windows XP skjermsparere designet for å tillate brukere å tilpasse utseendet med sine egne bilder. "Mine bilder Show" skjermsparer lar brukere lagre sine skjermer ved hjelp av bilder som de har på sine datamaskiner, og det tar bare noen minutter å sette opp.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk på en tom del av Windows XP-skrivebordet for å åpne hurtigmenyen. Velg "Properties" nederst i menyen for å åpne "Display Properties" vinduet.

2 Klikk på "Screen Saver" -fanen ligger i sentrum av vinduskategorier. Dette vil åpne skjermvalg siden.

3 Velg "My Pictures Show" fra rullegardinmenyen ligger under forhåndsvisningen av en dataskjerm. "Apply" knappen blir klikkbare når du gjør ditt valg, så klikker du på den for å låse i ditt valg.

4 Klikk på "Settings" -knappen ved siden av rullegardinmenyen for å åpne et nytt vindu hvor du kan tilpasse den måten at skjermspareren fungerer. Du kan justere hastigheten som endrer bildene, størrelsen de blir vist, mappen som skjermspareren bruker for å finne bilder, og du kan sette flere visningsalternativer også. Klikk på "OK" -knappen for å godta endringer i innstillingene.

5 Klikk på "Preview" for å sørge for at skjermspareren viser bildene slik du foretrekker. Angi hvor lenge maskinen skal vente før du starter skjermsparer, klikk på "OK" -knappen for å lukke "Display Properties" vinduet.

Hint

  • Bruk "Søk" -funksjonen i Start-menyen for å opprette en snarvei for å starte skjermspareren til enhver tid. Bare søk etter "* SCR" ved hjelp av "Alle filer og mapper" søkealternativ. Deretter høyreklikker du på skjermsparer og velg "Send til> Desktop" fra kontekstmenyen for å opprette snarveien link.