Hvordan lage en skjermsparer med dine egne bilder

Hvordan lage en skjermsparer med dine egne bilder


Jeg har nylig var i stand til å gå gjennom mine foreldres gamle bilder fra en stor boks. Jeg tok dem, scannet dem, og gjorde bildet bildevisning min skjermsparer. Min far så dem en dag, ville vite hvor jeg fikk bildene, og spurte om han kunne få dem på sin datamaskin også. Her er hvordan det gjøres.

Bruksanvisning

1 Samle bildene dine, enten digitale bilder eller vanlige fotografier. Hvis de digitale bildene er på kameraet, koble til en USB-kabel mellom kameraet og datamaskinen og flytte bildene til datamaskinen din i "Pictures" -mappen.

2 Hvis du har skrevet ut bilder, skanne dem. Når skannet, kan de også bli plassert inn i "Pictures" -mappen.

3 Høyreklikk skrivebordet og velg "Egenskaper" fra pop-up menyen. Dialogboksen vises.

4 Velg "Screen Saver" -fanen.

5 Velg "Picture Show" fra "Skjermsparer" drop-down valg.

6 Klikk på "Settings" -knappen, og foreta valg i forhold til hvordan du vil at lysbildeserien skal vises. Klikk deretter på "OK".

7 Klikk på "Apply" -knappen. Bildene vises når skjermspareren er aktiv.

Hint

  • Du kan lagre bildene dine hvor du vil. De trenger ikke å være i "Pictures" -mappen. Du må bare huske hvor du la dem slik at du kan velge den mappen under "Skjermsparer" -kategorien.
  • Kontroller at du har nok plass på harddisken (disk) plass før du legger bildene dine. For å sjekke den, klikker du på Start, Min datamaskin, klikk på din lokale C: stasjonen, og se på venstre kolonne under Detaljer. Den vil fortelle deg hvor mye plass du har tilgjengelig.
  • Husk at alle kan se skjermen som er i området, så velg ditt innhold med omhu!