Hvordan lage en skjermsparer med en roterende bilde

Hvordan lage en skjermsparer med en roterende bilde


Nylig kjøpte datamaskiner leveres med en rekke av skjermbeskytter, men noen brukere foretrekker å lage sine egne tilpassede skjermsparere for sine datamaskiner. Skjermsparere som bruker roterende bilder kan lages av alle som har bildefiler, for eksempel fotografier eller utklipp, lagret på datamaskinen sin. Hvis du ønsker å lage en skjermsparer med en roterende bilde ved hjelp av dine egne lagrede bilder, er gratis programvare på nettet som kan forenkle prosessen.

Bruksanvisning

1 Last ned en skjermsparer program som har roterende bilde evner. Programvare vurdere området software.informer.com viser noen programmer som kan skape roterende bilde skjermsparere, inkludert gratis program Dcat Screen Saver (se lenker i Referanser og Ressurser nedenfor).

2 Installer Dcat skjermsparer programvare på datamaskinen din. Når filen er lastet ned, åpner du "Downloads" -mappen på datamaskinen og dobbeltklikk på "Dcat" -ikonet. Når oppsettvinduet kommer opp, følger du informasjon gjennom installasjonsprosessen.

3 Lag en katalog for de bildene som du ønsker å inkludere i rotasjon på datamaskinens skjermsparer. Katalogen kan lagres hvor som helst på harddisken på datamaskinen. For å opprette en katalog på skrivebordet, for eksempel ved å høyreklikke hvor som helst på skrivebordet, holder du markøren over "New" og velg "Folder." Skriv inn et navn på mappen og klikk "Enter".

4 Flytt bildene du vil ha i skjermspareren til den nye katalogen. Hvis du vil kopiere bilder til katalogen, dobbeltklikker du mappen på skrivebordet for å åpne den. Gå til "Start" -menyen og velg "Min datamaskin" for å se alle mapper på harddisken på datamaskinen. Naviger til en mappe som inneholder bilder, klikker du på et bilde og hold nede venstre museknapp mens du drar bildet fra gjeldende mappe til skjermspareren katalog mappe. Gjenta denne prosessen til alle de bildene du ønsker å inkludere er flyttet inn i katalogen.

5 Last opp skjermspareren katalogen til skjermsparerprogrammet. Klikk på "Image Files" og klikk på "Bilder" knappen under "Select Directory." Naviger til skrivebordet og klikk på navnet på skjermbeskytteren katalog mappe. Klikk på "Apply" for at endringene skal tre i kraft.

6 Gå til "Transitions" -kategorien. Velg "Roter" fra rullegardinlisten som "A" knappen i midten av skjermen ved siden av. Klikk "OK", og en roterende skjermspareren vil bli opprettet ved hjelp av bilder som du har lastet opp.