Hvordan lage en skremmende bilde dukker opp på datamaskinen

Hvordan lage en skremmende bilde dukker opp på datamaskinen


Hvis du håper å spille en practical joke på en venn, men kan ikke tenke på en god idé, kan det være lurt å vurdere å bruke datamaskinen som et verktøy for å hjelpe deg. Du kan raskt sette opp et skremmende bilde for å dukke opp på datamaskinen for å skremme din venn når de minst venter det. Med litt kunnskap om grunnleggende dataprogrammer, er denne typen practical joke enkelt å sette opp og er en ufarlig måte å prank dine venner.

Bruksanvisning

1 Velg et skremmende bilde. Åpne nettleseren, og bruke Googles bildesøk, Picasa, Flickr eller et annet bilde søkemotor til å finne et skremmende bilde.

2 Last ned bildet til datamaskinen. Høyreklikk skremmende bilde, velg "Lagre som" og klikk "OK." Vent til nedlastingen er fullført, og finne bildefilen på harddisken.

3 Åpne skjermsparer menyen. Hvis du bruker en Macintosh-maskin, klikker du på Apple-menyen, velg "Systemvalg", velg "Desktop og Screen Saver" og klikk på "Screen Saver" -fanen. Hvis du bruker en Windows-PC, åpne "Control Panel" fra "Start" -menyen og velg "Skinn og temaer," og velg "Display."

4 Påfør skjermspareren. Hvis du bruker en Mac, finner skremmende bildefilen du lastet ned ved hjelp av filbehandleren på venstre side av skjermen-saver menyen. Klikk på bildet og bruke tidslinjen nederst på menyen for å sette idle tid som er nødvendig for å aktivere den skremmende bilde skjermsparer. Hvis du bruker en Windows-PC, kan du bruke bildeleseren nederst på skjermen-saver delen i skjermmenyen for å finne den skremmende bilde. Bruk rullegardinmenyen for å angi antall inaktive minutter før skjermspareren starter.

5 Test skummelt-image pop-up. Ikke ta på mus eller tastatur for hvor mye tid du har angitt for skjermsparer display. Kontroller at skremmende bilde dukker opp så snart skjermspareren starter.

Hint

  • Sett skjermspareren vises etter 1 eller 2 minutter ledig tid til å sikre at offeret er fortsatt å se på skjermen når skjermspareren vises.
  • Ikke skremme noen med en hjertesykdom, helsetilstand eller som kan ha problemer som følge av å bli skremt.