Hvordan lage en søkeboks på ditt nettsted

Hvordan lage en søkeboks på ditt nettsted


Når du legger til en søkeboks på nettstedet ditt, gir du de besøkende muligheten til å finne det de leter etter raskere og også gi dem en grunn til å bo på nettstedet ditt lenger. Heldigvis store søkemotorene, for eksempel Bing (tidligere MSN Search), Google og Yahoo !, gi deg muligheten til å lage en søkeboks på ditt eget nettsted, slik at folk kan surfe på nettet eller navigere på nettstedet ditt direkte på side.

Bruksanvisning

Legg en Bing Box

1 Åpne "Bing Box" side, og klikk på "Kom i gang" knappen under "Avansert søk Box" delen.

2 Skriv stedets navn i "Display name" tekstfeltet, og skriv inn URL-adresse i "Site" feltet. Klikk på "Next" for å fortsette.

3 Skriv inn en verdi for å angi bredden på søkeboksen, og klikk alternativknappene ved siden av mål og tema som du foretrekker. Klikk på "Neste" -knappen når du er ferdig.

4 Kopier gitt kode, og lansere en HTML-tekst editor for å åpne websider som du ønsker å legge til i søkefeltet. Lim inn koden i ønsket område, og lagre filene dine når du er ferdig.

Legg til Google Search

5 Åpne Google Adsense siden, og logg deg på kontoen din for å lage søkeboksen.

6 Send inn dine preferanser for boksen ved å følge instruksjonene, og klikk på "Fortsett" knappen nederst på siden.

7 Klikk på knappene ved siden av dine valg i kategorien "utseende", og skriv inn en verdi i "Text Box Lengde" -feltet for å angi bredden. Klikk på "Fortsett" -knappen når du er ferdig.

8 Formater søkeboksen ved hjelp av disse menyene, og velg et alternativ for å finne ut hvor søkeresultatene vises. Klikk på "Fortsett" -knappen når du er ferdig.

9 Skriv inn et navn på søkeboksen i tekstfeltet, og klikk i boksen for å bekrefte at du godtar vilkårene for tjenesten. Klikk på "Send og hent kode" -knappen, kopiere den resulterende syntaks og lim den inn på websidene der du vil at søkeboksen skal vises.

Legg Yahoo! Search

10 Åpne Yahoo! Search siden.

11 Kopier koden som vises under "stil 1", "Style 2", "Style 3" eller "Style 4", som viser ulike dimensjoner og muligheten til å søke Yahoo! eller søk Yahoo! og ditt eget nettsted.

12 Lim inn koden på nettsidene der du vil at søkefeltet til å dukke opp.