Hvordan lage en spilleliste for VLC

Hvordan lage en spilleliste for VLC


VLC multimedia spilleren støtter en rekke lyd-og medieformater, inkludert mp3, wma, avi og mpeg. Sammen med å spille av mediefiler, støtter den avspilling av DVD-er. Det kan også brukes på et høyhastighets nettverk for å streame lyd og video-filer fra Internett. Som på andre mediespillere, kan spillelister med dine favoritt videoer og musikk lages ved hjelp av VLC spilleliste byggmester. Spillelister kan også lagres på datamaskinen din og åpnet. Et ubegrenset antall spillelister kan opprettes.

Bruksanvisning

1 Start VLC media player. Dobbeltklikk på VLC ikonet på skrivebordet eller finne snarvei i startmenyen for å gjøre dette.

2 Klikk på "Verktøy" og velg "Playlist". Alternativt kan du trykke CTRL + L få opp spillelistemenyen.

3 Klikk på "+" knappen. En meny vil komme opp. Velg "Legg til fil ..." i denne menyen.

4 Finn mappen med musikk eller videofiler du ønsker å legge til en spilleliste. Hold nede CTRL og klikk på mediefilene du ønsker. Når alle filene er valgt, klikker du på "Enqueue" -knappen.

5 Klikk på "Spilleliste" og velg "Lagre spilleliste til fil ..." når du har lagt til alle ønskede mediefiler i spillelisten.

6 Velg mappen du ønsker å lagre spillelisten i og skriv inn et filnavn for det. Klikk på "Lagre" -knappen for å lagre spillelisten.

Hint

  • Velg "Spilleliste" og velg "Last inn en spilleliste" for å laste inn en lagret spilleliste.
  • Trykk på "Play" knappen for å spille alle filene i en spilleliste.