Hvordan lage en strekkode til Link på Facebook

Hvordan lage en strekkode til Link på Facebook


Todimensjonale strekkoder har en mye større fleksibilitet enn tradisjonelle endimensjonale typer i forhold til den informasjonen de kan inneholde. All informasjon som kan være representert ved en alfanumerisk streng, for eksempel en URL link på Facebook, kan kodes inn i en 2D strekkode. Smarttelefoner og andre kamera utstyrt enhetene kan deretter ta et bilde av 2D strekkode matrise og dekode informasjonen. Ved hjelp av denne metoden, kan du gi en Facebook-kobling via en liten, lett tilgjengelig bilde.

Bruksanvisning

1 Start nettleseren på datamaskinen, og naviger til Facebook-siden du vil strekkoden for å koble til.

2 Marker teksten i adressefeltet i nettleseren, høyreklikk den en velger "Kopier" hvis du vil koble til full Facebook-side. Hvis du ønsker å kode en bestemt kobling i Facebook-side, høyreklikk på linken og velg "Kopier".

3 Åpne en 2D strekkode generator i nettleseren, slik som Bit.ly, Goo.gl eller Mobexme.

4 Høyreklikk på "lang URL" tekstboksen, og velg "Lim inn." The Facebook linken vil bli lagt inn i tekstboksen, klar for forkorting og koding.

5 Klikk på "Generate", "Kutt" eller "Send" -knappen, avhengig av QR-kode generator du bruker. En forkortet URL vil bli opprettet, sammen med en 2D strekkode som linker til den opprinnelige Facebook adressen.

6 Høyreklikk på 2D strekkode bildet og velg "Lagre bilde." Skriv inn et navn på strekkoden og lagre den på datamaskinen din for fremtidig bruk.

Hint

  • Ved hjelp av en URL forkortelse tjenesten reduserer antall alfanumeriske tegn som skal kodes, og dermed forenkle 2D strekkode matrise og gjør det enklere og mer pålitelig for enheter å lese og dekode det.