Hvordan lage en superhelt med Adobe Illustrator

Hvordan lage en superhelt med Adobe Illustrator


Adobe Illustrator er et svært populært vektorgrafikk program som brukes av designere og digitale kunstnere. Vektorgrafikk er i hovedsak basert på matematiske ligninger. Fordelen med dette er at grafikken er skalerbar, eller i stand til å være dimensjonert til noen forstørrelse og likevel beholde den høyeste kvaliteten. Grafikk som tegneseriefigurer og superheros har blitt ganske populære fag med Illustrator brukere, og skape dem kan være lett eller vanskelig avhengig av detaljer.

Bruksanvisning

Hvordan lage en superhelt med Adobe Illustrator

1 Åpne opp Illustrator og klikk "Create New Skriv ut dokument" i velkomstbildet.

2 Gi filen et navn og endre størrelsen attributter som passer dine behov, og klikk "OK."

3 Gå til "File" og klikk "sted." Finn bildet ditt ønske å bruke som referanse (dette kan være et bilde du har skannet, eller en du fant på nettet), og klikk "sted."

4 Finn «Live Trace" -knappen på verktøylinjen øverst. Klikk på rullegardinpilen ved siden av denne knappen for å eksperimentere med den stilen som passer din smak. Alternativt kan du velge penn eller blyant verktøyet (forskjellen er blyanten kan du tegne fritt, mens pennen verktøyet krever at du klikker rundt bildet for å skape ankere) og spor med musen eller digital tavle penn.

5 Gå til "Fil" og "Lagre som" for å lagre din superhelt. Velg en filtype som AI eller SVG å bevare vektor bilde.

Hint

  • Hvis tracing manuelt med mus eller digital penn, prøve å sette hver funksjon på et nytt lag (dvs. Face, Body, etc.). Gjør dette ved å klikke på "Nytt lag" i lagpaletten.
  • For å lagre bildet for et nettsted, gå til "Fil" og "Lagre for web og enheter."
  • Eksperimenter med de mange verktøyene i Illustrator for å lage din superhelt unik. For eksempel kan du bruke Paintbucket verktøy for å endre fargene.
  • Live Trace-funksjonen fungerer bare på Adobe Illustrator versjoner CS2 og opp.
  • Vær forsiktig hvis du bruker en superhelt som du ikke opprinnelig skape hvis du legger den på nettet eller andre offentlige områder. Det er alltid best å sjekke med den opprinnelige opphavs for tillatelse til å bruke sitt bilde.