Hvordan lage en tidslinje på Powerpoint 2007

Hvordan lage en tidslinje på Powerpoint 2007


PowerPoint 2007 kan du lage raske presentasjoner for et utvalg av prosjekter. PowerPoint-serien inneholder et stort antall funksjoner som er tilgjengelige for å hjelpe deg å bygge en effektiv presentasjon. PowerPoint 2007, for eksempel, introduserte SmartArt. SmartArt er en serie grafiske forhåndsinnstillinger som inkluderer tabeller og diagrammer. Velg en SmartArt å lage en informasjons tidslinje.

Bruksanvisning

1 Åpne en ny PowerPoint 2007-dokument. Klikk "Sett inn" og deretter velge "SmartArt" fra Illustrasjoner-gruppen.

2 Klikk på en SmartArt-grafikk galleri, klikk på "Process", dobbeltklikk deretter et grafisk forhåndsinnstilling som passer din ønsket tid linjestil.

3 Klikk på den første "Text" feltet på grafikken for å begynne å legge inn tidslinjen data. Skriv inn data direkte på grafikken, eller bruke tekstruten til venstre for grafikken. Klikk og dra pilene på grensen av grafikken å utvide den.

4 Dobbeltklikk på tidslinjen grafikken for å få opp den utvidede SmartArt bånd. Velg en farge og stil fra ribbon.To tilpasse skrifttype, markere teksten i en av tekstboksene og velg skriftstil fra "Home" bånd. Spar tidslinjen din ved å klikke på Office-knappen og velge "Lagre".

Hint

  • Legg animasjoner fra "animasjoner" -kategorien til tidslinjen for å understreke oppføringer.