Hvordan lage en tilpasset figur i Visio

En av fordelene med Visio er at det gir en rekke former som er standardisert for alle brukere. Å ha standard, forbedrer ensartede former lesbarheten av tegningen. Men selv om Visio har hundrevis av forskjellige former, er det mulig at ingen av dem er akkurat det du trenger. Når dette skjer er det mulig å lage egne figurer. For å lage din egen form kan du enten endre en eksisterende form eller tegne en helt ny og original form.

Bruksanvisning

1 Åpne en blank tegning og en tilpasset sjablong. Du kan bare lagre en tilpasset form på en tilpasset sjablong, kan Visio forhåndsdefinerte sjablonger ikke endres.

2 Endre en eksisterende figur ved å dra form til tegningen på vanlig måte og deretter redigere formen slik du vil. Lag en original form ved ganske enkelt å lage en ny tegning av den formen du ønsker.

3 Dra ny form form på egendefinerte sjablongen. Formen vil vises som et ikon på sjablongen, med navnet "master. #."

4 Marker formen ikon og klikk på høyre museknapp.

5 Velg "Rename Master».

6 Skriv inn navnet du ønsker å gi formen på plass under ikonet, og klikk på venstre museknapp.

7 Lukk sjablongen ved å klikke på "X" i øvre høyre hjørne av sjablongen. Du har nå opprettet din egen form, som kan bli funnet på den tilpassede sjablong.

Hint

  • Selv om en hvilken som helst tegning kan gjøres om til en form, er det best å holde former så enkelt som mulig. Visio-tegninger er brukt for å illustrere komplekse ideer, planer og tegninger. Kompliserte eller intrikate former kan gjøre illustrasjonen mer vanskelig å forstå.