Hvordan lage en Twitter Avatar

Hvordan lage en Twitter Avatar


Når noen logger seg på Twitter for å se strømmen, de ser mer enn din 140-tegns tanker og betraktninger. Leserne også se avataren, et lite bilde som representerer deg som er funnet på toppen av din Twitter-side og ved siden av hver og en av dine tweets på andres feed. Før du begynner tweeting, lage en avatar som best representerer deg eller temaet på twitter-konto, enten det er for personlige meldinger eller som et markedsføringsverktøy for din bedrift.

Bruksanvisning

1 Velg et bilde du vil bruke for avataren din, for eksempel et bilde du har tatt med et digitalt kamera eller skannet en inn i datamaskinen. Du kan også laste ned et bilde fra Internett eller bruke bedriftens logo.

2 Åpne et tegneprogram, for eksempel Microsoft Paint eller Apple Paintbrush, som følger med operativsystemet. Laste bildet inn i et nytt dokument.

3 Velg den delen av bildet du ønsker å bruke for avataren din. For eksempel, hvis det er en full-body bilde, velger ansiktet og skjære bort resten.

4 Justere bildet slik at det er en firkant. For eksempel, hvis bildet er litt lengre enn den er bred, kuttet ut i bunnen av bildet. Twitter viser avatarer som firkanter.

5 Juster størrelsen på bildet slik at det er ca 200 av 200 piksler. Bildet som vises ved siden av dine tweets er liten, så å vite hvordan bildet ser ut når den er krympet ned vil hjelpe deg å avgjøre om det er riktig for din avatar.

6 Lagre bildet som en JPG, GIF eller PNG-fil. Disse er de eneste filene kompatible med Twitter.

7 Logg inn på din Twitter-konto. Klikk på "Innstillinger" i toppmenyen. Velg "Profil" fra menyen som vises.

8 Bla ned til "Bilde" og klikk på "Endre bilde." Klikk "Velg fil". Velg bildet du opprettet, og klikk "Åpne".

9 Velg "Lagre" på bunnen av "Profil" -menyen for å fullføre opplastingen. Din nye avatar vises for alle å se.

Hint

  • Bildet må være under 700 KB i størrelse. Dersom bildet er for stort til å laste opp, krympe dimensjonene for å redusere størrelsen.