Hvordan lage en vektor Composite av et bilde

Hvordan lage en vektor Composite av et bilde


Vektorbilder har mange fordeler fremfor tradisjonelle punktgrafikkbilder. Vektorbilder kan zoomes til en nesten uendelig nivå og fortsatt opprettholde sin detalj. Dette gjør dem ideelle for utskrift på store formater. Opprette en vektor bilde av et bilde skaper også en interessant, unikt utseende. I stedet for å tilbringe timer i et fotoredigeringsprogram skape en vektor bilde, kan du bruke en gratis online verktøy for å gjøre mesteparten av jobben for deg.

Bruksanvisning

1 Besøk Vector Magisk sin hjemmeside (se Ressurser) i din favoritt nettleser.

2 Klikk "Last opp bilde Trace" og naviger til bildefilen i vinduet som åpnes og klikk "Åpne". Verktøyet vil begynne å analysere og spore bildet.

3 Juster detaljnivå ved å klikke på "High", "Medium" eller "Low". Høyere innstillinger vil bli mer tro mot det opprinnelige bildet, mens lavere innstillinger vil skape en mer tydelig effekt, med mer kontrast mellom farger og mer definerte kanter.

4 Klikk på "Custom Colors" under "Farger" overskriften for å endre fargepaletten. Velge færre farger vil skape en mer vektorisert effekt. Dobbeltklikk for å velge paletten.

5 Klikk på "Last ned Result" når du er fornøyd med bildet. Opprett en gratis konto og velg en plassering for lagret bilde.