Hvordan lage en vertikal Meny i Photoshop

Drop-down menyer har blitt allestedsnærværende med programvare. Brukerne vet nesten medfødt at når de ser teksten på toppen av en arbeidsplass, vil det vanligvis gi en dusør på andre alternativer under. For å få den vertikale utseendet på en drop-down menyen, dra nytte av verktøyene i Adobe Photoshop, grafikk del av Adobe Creative Suite og en vertikal meny-bruker grensesnitt i tillegg. Lag en vertikal meny i Photoshop for å passe din neste web-prosjektet eller bare for å lage en leken vri på den typiske listen over kommandoer, handlinger og finnes på menyer elementer.

Bruksanvisning

1 Åpne Photoshop. Klikk på "File" menyen etterfulgt av "Ny" alternativet. Enter "VerticalMenu" inn i "Name" -boksen. Gå inn i menyen dimensjoner inn i "Bredde" og "Høyde" boksene, som for eksempel "2" og "5" hhv. Velg "inches" for hver av rullegardinmenyene. Velg "White" fra "Bakgrunn Innhold" drop-down menyen, og klikk deretter på "OK" -knappen.

2 Klikk på "Type" -verktøyet - Photoshop versjon av tekst - ved å klikke på "T" -ikonet på "Tools" paletten. Velg en skrift for menyen, for eksempel en lesbar og tydelig "Arial" fra verktøylinjen øverst i arbeidsområdet. Velg en skriftstørrelse, samt en farge fra verktøylinjen.

3 Klikk på "VerticalMenu" boksen. Skriv inn den første menyelementet, for eksempel "Open". Trykk på "Enter" -tasten for å slippe til en ny linje, eller trykk "Enter" to ganger for å forlate en linje av plass mellom første menyelementet og den andre.

4 Skriv inn ekstra menyvalg, ved hjelp av "Enter" -tasten for å slippe til en ny linje. Klikk i det grå plass i Photoshop lerretet når du er ferdig med å sette teksten.

5 Klikk "Line Tool" på "Verktøy" -panelet. Hvis du ikke ser en linje ikon, høyreklikker et ikon av en stjerne, grå sirkel eller grå firkant, og klikk "Linje Tool" fra fly-out menyen.

6 Klikk deg inn på "Weight" boksen på den nye verktøylinjen øverst i arbeidsområdet. Skriv "1 px" hvis den ikke allerede si dette som standard i boksen. Klikk deg inn på "Color" boksen velger svart og klikk "OK."

7 Plasser markøren i det grå området på venstre side av menyen. Trykk og hold nede "Shift" -tasten. Tegn en linje til høyre side av det grå området av Photoshop lerretet. Linjen del i det grå området vil ikke bli inkludert i dokumentet, men det hjelper deg plassere linje på menyen.

8 Gjenta for å trekke flere linjer, skiller hvert menyelement eller gruppere flere menyelementer i en enkelt blokk.

9 Klikk på "Bakgrunn" lag i "Layers" palett på høyre side av skjermen for å gi det fokus. Dobbeltklikk på "Color Picker" nederst på "Verktøy" -panelet. Velg en bakgrunnsfarge for menyen, for eksempel noe lys som ikke vil overskygge teksten. Klikk på "OK".

10 Klikk på "Paint Bucket" verktøyet på "Tools" ruten, og klikk deretter hvor som helst i det hvite i bakgrunnen for å fylle den med farge. Hopp over dette trinnet for en hvit menybakgrunn.

11 Høyreklikk på "Bakgrunn" lag, og velg deretter "Flat ut biletet." Når alle lagene sammen til ett, klikker du på "File" -menyen. Velg "Lagre som", velg et sted å lagre menyen og klikk på "Lagre" -knappen.

Hint

  • Photoshop støtter ikke noen koding eller skripting; lage en vertikal meny er rett og slett en øvelse i å utforme en meny. Når du har menyen grafisk, andre alternativer er mulig, for eksempel importere grafikk i Web design programmer som Fyrverkeri og Dreamweaver (to av de andre Adobe Creative Suite-programmer.) Derfra bruk slicing og målet verktøy for å gjøre menyen blir levende.