Hvordan lage en video deler website

Hvordan lage en video deler website


Mange mennesker kan bruke Internett til å se på videoer for underholdning, opplæring og forskning. Nettsteder som YouTube og andre video nettsteder tillate folk fra alle samfunnslag til å koble til en annen, uavhengig av hvor de befinner seg. Starte en video nettside lar deg koble til enkeltpersoner som deler en felles tro, eller du kan lage et nettsted som appellerer til alle. Hvis du nøye planlegge utseendet på ditt nettsted etableringen av nettstedet vil være effektiv.

Bruksanvisning

1 Skaff et domenenavn. Et domenenavn er adressen som abonnentene vil skrive inn nettleseren for å nå ditt nettsted (www.yourwebsite.com). Domeneregistrering er vanligvis kjøpt på en årlig basis, og kan koste fra av en $ 1.99 til $ 14 dollar per år. Godaddy.com er et eksempel på et domene registrar.

2 Skaff en web vert for videodeling nettsted. En web host har flere servere i stand til å ha innhold og trafikk til nettstedet ditt hver måned. Web-verter kan lade så lite som tre dollar per måned til over $ 100 per måned. Vurdere en web host som tilbyr mer minne og trafikk per måned som videoinnhold har en tendens til å okkupere mer minne enn et område uten media. (Se Resources).

3 Skissere utseendet på nettstedet ditt på et stykke papir. Også bruke et tekstbehandlingsprogram programvare for å skrive ut din beskrivelse, velkomstmelding, og annet innhold du ønsker å legge til video andel nettsted. Også har en idé om hva farger og bilder du ønsker å legge til ditt nettsted. Besøk andre nettsteder som har lignende innhold for å få ideer.

4 Komprimere en video vil du først laste opp til din webside. Du kan bruke programmer som Adobe Media Encoder til å komprimere video til en mindre størrelse som du kan laste opp til din nettside komfortabelt uten kunder har å gjøre med en mye bufring. Du kan kjøpe Adobe Media Encoder og annen komprimering programvare ved å gå til adobe.com eller besøker din elektronikk programvare butikker som Best Buy.

5 Leie en webdesigner for å bygge ditt nettsted. Hvis du ikke er dyktig i webdesign kan du leie en freelance webdesigner ved å besøke nettsteder som getafreelancer.com eller guru.com. Basert på budsjettet, vil web-designere over hele verden å by på prosjektet. Når du velger en freelance webdesigner sikre at de forstår at nettstedet vil inneholde videodeling.

6 Har venner og familie teste ut nettstedet ditt før den går live for å sikre at det ikke er noen tekniske problemer som må løses ved din webdesigner. Sørg for at dine venner og familie å besøke området på forskjellige tider av dagen for å sikre at nettstedet er stabil i alle timer.