Hvordan lage en Video Link Bruke Frontpage 2000

December 6 by admin

Frontpage kan du opprette hyperkoblinger til videoer på nettstedet ditt. Opprette hyperkoblinger til videoer er en fin måte å forbedre nettstedet ditt, og tiltrekke seg besøkende til det. Det finnes flere nettsteder på Internett som tilbyr gratis video prøver å legge ut på nettstedet ditt. En hyperkobling kan lages slik at når besøkende besøker nettstedet ditt, spiller en video. Lage video linker til nettstedet ditt er ganske enkelt. Denne guiden vil vise deg hvordan du oppretter videolinker for å gjøre nettsteder mer attraktivt.

Bruksanvisning

1 Velg videoen du vil lage link til på nettstedet ditt. Lagre den i en mappe som er tilgjengelig. Åpne din "Frontpage" program. Åpne siden du vil redigere. Velg tekst eller bilder på siden som du ønsker å lage en link til.

2 Klikk på "Frontpage" menylinjen og velg "Sett inn" og deretter "link". Dette åpner "Lag link" i dialogboksen. Under "Look in", velger mappen der du har lagret videoen. Under "Navn" vil du se filene inne i mappen som du nå har lagret.

3 Velg videoen du ønsker å opprette hyperkoblingen for. Klikk "OK" for å lukke dialogboksen og lage din link. Frontpage skaper hyperlink. Teksten på siden din skal vise understreket eller en endring i farge for å indikere at det er en hyperkobling. Når besøkende klikker på linken, bør de rettes til videoen du har valgt.

4 Åpne nettsiden ved hjelp av en nettleser. Test nettstedet ditt for å bekrefte at du kan klikke på linken og spille av video.

Hint

  • Pass på at du plasserer videofilen innsiden av den samme mappen som du har dine andre nettsted filer slik at hyperkoblingen vil bli rettet på riktig måte.

Related Articles