Hvordan lage en Virtual Room Tour

Hvordan lage en Virtual Room Tour


En virtuell tur er en digital representasjon av et fysisk sted, og består vanligvis av bilder og / eller videoer som er presentert på en slik måte som å gi et inntrykk av opplevelsen av det virkelige stedet. Virtuelle turer blir ofte brukt på Internett for å fremme fast eiendom, hoteller eller andre steder for potensielle kjøpere eller besøkende. Det finnes en rekke måter å lage virtuelle turer, og med den utbredte tilgjengeligheten av rimelige digitale kameraer, er det et tilgjengelig prosjekt for mange hjem forbrukere.

Bruksanvisning

1 Stå i midten av rommet og står overfor en vegg.

2 Sett kameraets zoom på sitt minimum, og ta et bilde i øyehøyde.

3 Ta en serie bilder, svingbare på plass et fast antall grader mellom hvert bilde, til du har slått helt tilbake til den retningen du startet på. Hold kameraet foran ansiktet i samme høyde, peke rett bort fra deg. Ikke juster eksponeringsinnstillinger eller zoome mellom skuddene. Generelt sett er det flere bilder jo bedre, men en 45 graders rotasjon mellom skuddene er vanligvis akseptabelt, og selv så få som fire bilder, ett tatt i hver kompassretning, er tilstrekkelig til å fange opp mange plasser.

4 Overfør bildene til datamaskinen og lage en presentasjon som knytter dem sammen på en måte som formidler måten rommet er satt sammen. Den enkleste metoden er å skape en looping lysbildefremvisning som beveger seg gjennom bildene i den rekkefølgen de ble tatt. De fleste operativsystemer har nå integrert lysbildefremvisning funksjoner i desktop-grensesnitt, og du kan også bruke vanlig fritt tilgjengelig programvare som Microsoft PowerPoint og Apples Preview.

5 Skriv en serie enkle HTML-nettsider, som hver viser et enkelt bilde, og lage koblinger mellom dem slik at en bruker kan simulere opplevelsen av å snu seg rundt i rommet for å undersøke den. Bare plassere en "rett" og "venstre" på hver side som linker til en nærliggende side som viser utsikten i den retningen.

6 Ta nærbilder bilder av gjenstander eller funksjoner av spesiell interesse for å forbedre presentasjonen. Du kan koble til disse bildene i HTML-sider ved å legge til et bildekart til noen av de originale bildene der interessante elementer eller funksjoner er synlige, slik at brukeren kan velge å klikke på ting de ser for å undersøke dem nærmere.

7 Bruk bilde stitching programvare for å lage et enkelt sammenhengende, panoramabilde som fanger opp hele rommet. Disse bildene kan integreres i websider ved hjelp av spesielle Java eller Flash-applets som dynamisk sløyfe på bildet for å tillate brukere å panorere over dem på ubestemt tid, så vel som å klikke på visse synlige funksjoner som med en HTML-bildekart. Slike web-appleter er ofte inkludert med søm programvare, og gratis alternativer finnes også. Se Resources for å laste ned og prøve ut noen gratis søm programvare.

8 Bruk et videokamera og mikrofon for å skape en virtuell tur hvis du foretrekker en mer automatisert presentasjon. Bare ta opp video av deg selv vandre rundt og beskrive sted, akkurat som du ville om å gi en tur til noen i person.

9 Publiser virtuell tur til et nettsted, eller distribuere det på fysiske medier som CDer eller DVDer.

Hint

  • Bruk stativ for å gjøre det lettere å holde kameraet stødig og presist rotere den på plass. Du kan også ta bilder i ulike vertikale retninger for å vise tak, gulv og svært høy spaces.Link mellom egen serie med bilder som er tatt i forskjellige rom for å skape en omvisning i et helt hus.