Hvordan lage en Walkthrough for Revit

Den arkitektoniske design software Revit gir brukerne muligheten til å "walkthrough" et design som det er laget for å visualisere det fullt ut, før du setter design til papir og konstruksjon. Walkthroughs gi kundene en 3-D mulighet til å få en følelse for plass, hvordan den kobles til andre områder innenfor planløsning og til å gjøre endringer før de forplikte seg til design. I motsetning til andre programmer, skaper Revit en standard gjennomgang - ikke en animert gjennomgang fordi det eneste objektet som beveger seg i en Revit walkthrough er kameraet.

Bruksanvisning

The Walkthrough Sti

1 Lag walkthrough banen i enten området planskisse eller planløsning utsikt. For å komme til walkthough alternativ, gå til "Create" gruppe på "View" -fanen og velg pilen ved siden av "3-D visning." Dette vil åpne en rullegardinmeny; velg "Walkthrough".

2 Lag de viktigste rammene for gjennomgang ved å venstreklikke med musen på ulike punkter på planløsning. Hver gang du klikker på musen, vil du opprette et nøkkelbilde i gjennomgangen. Prøv å holde avstanden mellom nøkkelbilder det samme. Dette vil bidra til å holde walkthrough fart i samme takt.

3 Avslutt gjennomgang ved å velge "Finish Walkthrough" i "Walkthrough" gruppe på "Walkthrough" -kategorien.

4 Avgrense gjennomgangen banen velge "Finish Walkthough" ved å velge bane og deretter "Edit Walkthrough». Endre walkthrough kamera ved å endre "kontroller" innstillingen i rullegardinmenyen på "Endre kameraer" til "Active Camera", "Sti", "Legg Nøkkel Frames" eller "Fjern Key Frames". Dette kan du endre ulike aspekter av gjennomgangen banen.

5 Endre lengden av banen på "Endre Cameras" bar. Revit mislighold banen til 300 rammer og 20 bilder per sekund, men det menneskelige øyet ser nesten 30 bilder per sekund. Hvis du ønsker walkthrough å være lenger enn 10 sekunder, velg det andre "300" av "Frame 300 av 300", begge 300s vil bli plassert i en boks. Endre det totale antall bilder til ønsket lengde og rammer per sekund hastighet til 30.

Target Kamera

6 Endre kameraets målet på hver tast ramme i enten 3-D visning eller planløsning utsikt. Maksimer enten 3-D visning eller planløsning visning, høyreklikk på walkthrough kameraet i "Project Browser" og velg "Show kamera." Walkthrough banen skal være synlig.

7 Velg "Edit Walkthrough" med gjennomgang banen valgt. Flytt kameraet mål grep til ønsket plassering ved å velge den rosa prikken inne i en sirkel og dra den dit du ønsker å se. Gjør dette for hvert nøkkelbilde ved å velge enten "Forrige Key Frame" eller "Neste Key Frame".

8 Vis walkthrough i Revit ved å velge "Åpne Walkthrough" og velge "Play". Det er best å se walkthrough i enten "Hidden Lines", "Skygge" eller "Skyggelagt med Edges" modus hvis 3D-modellen er svært stor eller filstørrelsen er veldig stor, ellers gjennomgangen kan bli hakkete.

9 Avgrense gjennomgangen banen etter behov ved å endre "kontroller" innstillingen i rullegardinmenyen på "Endre Cameras" bar.