Hvordan lage en Web 2.0 nettsted

Hvordan lage en Web 2.0 nettsted


For ti år siden, nettstedet besøkende kunne ikke gjøre noe annet enn å vise innholdet som ble vist til dem. Nettsteder i dag, for eksempel sosiale nettverk eller blogger, tar sikte på å gi besøkende en mulighet til å samhandle og aktivt uttrykke sine tanker til hverandre. Dette er hva som menes med "web 2.0". Hvis du ønsker å ha en plattform hvor du kan legge inn innhold samt utvikle et fellesskap av mennesker rundt innholdet, er det viktig at du vet hvordan å lage en web 2.0 nettsted.

Bruksanvisning

1 Register for et domenenavn. Gå til en webvert nettsted for å gjøre dette, for eksempel GoDaddy.com eller HostGator.com. Skriv inn domenenavnet som du ønsker og se om det fortsatt er tilgjengelig. Fortsett å skrive i domenenavn til du finner en som er tilgjengelig. Velg ønsket domenenavn og registrere deg for å kjøpe den.

2 Kjøp hosting for domenenavnet som du er registrert for. Sjekk hosting planer for ulike funksjoner. Dyrere hosting planer vil ha flere funksjoner slike har det å kunne ha ubegrenset domener for en hosting konto eller å ha en gratis gratisnummer med en hosting konto.

3 Registrer deg for en publiseringsplattform. Den raskeste og enkleste måten å lage en web 2.0 nettsted er gjennom en blogging publiseringsplattform. For eksempel er WordPress.org en plattform som kan brukes som et komplett content management system, slik at du kan installere tusenvis av plugins, widgets og temaer. Så om du vil legge til en interaktiv Facebook, Twitter eller RSS-ikonet til nettstedet ditt ved hjelp av en blogging publisistisk plattform som WordPress kan bidra til å integrere utseendet og følelsen av et web 2.0 nettsted svært raskt.

4 Koble publiseringsplattform med vertstjenesten. Du må gjøre dette for å lagre alt innholdet i et fiendtlig område, slik at du kan vise alle filene senere. Ta kontakt med din hosting-representant for å bidra til å sette opp din MySQL database, som vil koble din publiseringsplattform med vertstjenesten.

5 Legg web 2.0 funksjoner til ditt nettsted. Start med å gå til din WordPress Dashboard for å se hvilke funksjoner du kan legge på. For eksempel, klikk på "Utseende", "Installer Temaer", "Finn Themes" og velg en av de hundrevis av tilgjengelige temaer for å installere og aktivere. Gå til "Plugins", "Legg til ny", og skriv inn søkeord som "Facebook" eller "Twitter" for å finne plugins som vil tilby nettstedet ditt sosiale medial støtte.

6 Registrer deg for en RSS-feed service og integrere RSS-feeder på nettstedet ditt ved å få nettadressen til fôr og la ballen inn i WordPress Syndication. Med Feed URL besøkende kan holde deg oppdatert med innholdet via en RSS-leser.

7 Lagre alle dine valg og trykk på "Publiser" -knappen når du er ferdig.