Hvordan lage en web-basert opplæring (WBT) kurs

Lage din første Web-baserte kurs kan presentere flere utfordringer. Ikke bare er du lærer folk noe uten fordelen av å se sine reaksjoner som de ser presentasjonen, må du også forutse de ulike behovene til hver enkelt å ta kurset. Når du oppretter kurset, ser det fra perspektivet til elevene. Vil de være i et travelt kontor med ringing telefon, eller hjemme med et barn i fanget deres? Vil alle elevene har høyhastighets Internett-tilgang HD-streaming video? Ved hjelp av korte moduler med tekst og videoinnhold vil bidra til å gjøre kurset tilpasses hver enkelt elevs behov.

Bruksanvisning

Planlegging

1 Lag en indeks for kurset ditt og del den i korte moduler. Ideelt bør hver modul være mindre enn 20 minutter i lengde. Kortere moduler tillate klienter å gå gjennom kurset lettere.

2 Skriv innholdet i hvert kurs modul i et tekstbehandlingsprogram. Dette vil hjelpe deg bestemme lengden av hver modul, og vil sikre at du ikke går glipp av noe viktig mens du planlegger kurset.

3 Bestem deg for lyd eller video for hver modul av kurset. Video har fordelen av å holde studentens oppmerksomhet. Hvis du ikke har noen visuelt materiale for en modul, bruke tekstbilder for å fremheve punkter i videoen. Programvare som PowerPoint eller Keynote kan eksportere lysbildefremvisninger av stillbilder og tekst til en video.

4 Last ned og installer et skjermbilde video programvare som Easy Screen Capture Video hvis du underviser en programvare kurs, eller et kurs om hvordan du gjør noe på Internett. Mange av disse programmene har gratis prøveversjoner. For de fleste, vil du trenger å kjøpe programvare for å lage videoer uten vannmerke på video, eller å ta opp videoer som er lengre enn noen få sekunder i lengde.

5 Bestem deg for en media format som skal brukes for hver modul. Ikke bland forskjellige formater i en enkelt kurs. Hvis du har lyd i noen moduler og video i andre, bruke formater som kan spilles med en enkelt nettleser plugin.

Opprette Course

6 Korrekturlese teksten for hver modul høyt før opptak. Når du spiller inn, lese fra teksten ord for ord.

7 Lag en webside for hvert kurs modul. Plasser tittel og modul nummer på toppen av siden. Skriv inn en kort beskrivelse av modulen under tittelen. Inkludere punkter av målene eller primære punkter av modulen.

8 Embed mediespilleren med lyd- eller videofil direkte til websiden. Hvis du mangler den tekniske evnen til å gjøre dette, kan du laste opp dine videoer til et nettsted som YouTube, gjøre videoen privat, deretter legge inn video fra denne nettsiden i din webside kurset.

9 Lim inn teksten du brukte til å lese fra inn i nettsiden under mediespilleren.

10 Inkluder en "Next" og en "tilbake" -knappen på hver modul knytte til de andre modulene, slik at elevene kan navigere gjennom kurset med letthet.

Navigasjon

11 Pass på at du inkluderer aktive lenker til noen nettleser plugins som kreves for WBT kurs, inkludert mediespillere. Sjekk de tekniske kravene for disse plugins og gi råd til kundene som nettleserversjoner kreves.

12 Test din WBT kurs på vanlige nettlesere, inkludert Internet Explorer, Firefox og Google Chrome. Hvis mulig, teste selvfølgelig på en Apple og Linux operativsystemer, samt mobile enheter som iPad. Gi beskjed til elevene om disse vil fungere eller ikke.

1. 3 Inkluder en indeks for studenter, oppføring tittelen på hver modul med en direkte kobling til det. Dette tillater elevene å gå tilbake og oppdatere seg på en tidligere modul.