Hvordan lage en Web Mashup

En web mashup er når minst to Internett-applikasjoner brukes til å lage en ny applikasjon kalt en "mashup". Denne nye mashup bruker funksjonene i hvert Internett-applikasjon for å lage et nytt program som serverer en unik funksjon. Mange bedrifter er nå lanserer web mashups, men det er en ganske grei prosess for en middels til erfaren koder for å ta på seg for seg selv.

Bruksanvisning

1 Bestem hva temaet nett mashup kommer til å bli. Plukk et program som du tror vil bringe verdi til noen, og at du ville nyte koding.

2 Måle dine ferdigheter for å se om du er i stand til å gjøre den type mashup du ønsker å se. Vurdere kunnskaper om programmering og være ærlig med deg selv om din evne til å være i stand til å kode mashup. Hvis du vet at dine programmeringskunnskaper er ikke gode nok ennå, så friske opp dine kunnskaper om programmering ved hjelp av elektronisk opplæring eller kurs som vil lære deg det du trenger å vite.

3 Bestem hvor du kommer til å få data til å lage din mashup. For eksempel, hvis du skal lage en mashup som viser et kart over USA og steder hvor bildene ble tatt i USA, kan du ønsker å bruke data fra en elektronisk foto nettsted og online kartlegging nettstedet.

4 Registrer deg med tjenestene fra hvor du kommer til å få data for mashup og vente på riktig godkjenning.

5 Velg et verktøy for å hjelpe deg å lage en mashup. Det er noen mashup verktøy på internett så gjøre en rask Internett-søk for å se om det er et verktøy som vil hjelpe deg å lage mashup du ønsker.

6 Begynn å kode mashup bruk av verktøy eller tutorials på Internett for å hjelpe deg å lage den spesifikke mashup.

Hint

  • Kart mashups er den enkleste typen mashup å lage, men de er også den vanligste typen av mashup.