Hvordan lage en Webside Community Education Class i Twin Cities

Hvordan lage en Webside Community Education Class i Twin Cities


Twin Cities består av byene i Minneapolis og St. Paul i Minnesota. Minneapolis er den største av de to, og Saint Paul er statens kapital. Begge byene har utdanningstilbud av mange slag, noe som inkluderer samfunnsoffer sponset av University of Minnesota. Som to voksende, moderne byer, lage et nettsted samfunnet utdanning klasse i Twin Cities er et mulig og levedyktig virksomhet.

Bruksanvisning

1 Studere hvordan å lage et nettsted design klasse på samfunnet klasse nivå for å designe nettsiden samfunnet klasse pensum. Begynn med grunnleggende webdesign som inkluderer intensive studier av grunnleggende HTML, tags, formatering, tabeller og andre attributter. Ta med aspekter som layout, fargevalg, grafikk og lesbarhet. Ta med hva en god nettside består av, som webinnhold redigering, struktur og stil, innhold og lesbarhet. Drøft hvordan hyperkoblinger og leserspørsmål kommer inn i bildet. Lag en seksjon for Javascript, vinduer og klebrig innhold. Design og inkluderer eksempler på hvert aspekt.

2 Fortsett pensum førsteklasses design og forberede en del for et kurs om markedsføring og hvordan design vil påvirke dette arbeidet. For eksempel vurdere hvordan merkevarebygging konsistens kan påvirke navigasjon. Inkluder tilgjengelighet og brukervennlighet. Bruk nettstedet forfremmelse teknikker for å optimalisere nettsider, søkemotorer, metakoder og kryptering som bruk av online pressemeldinger. Inkluder webpublisering instruksjon om hvordan du laster opp på nettsiden til Internett når den er fullført. Legg en del på å revidere og oppdatere nettstedet.

3 Sjekk med City of Minneapolis Fellesskapet Education anlegget hjemmeside på fellesskaps Programmer og tjenester link: http://commed.mpls.k12.mn.us/Community_Programs.html. Klikk på "elektroniske innretninger Reservasjoner" eller gå til https://ebooking.mpls.k12.mn.us/, Minneapolis Offentlige skoler lokale Reservation System link. Ta med all relevant informasjon som vil bli anmeldt og sendt til den forespurte skolen til bruk. Send inn søknaden elektronisk på minst 10 virkedager før den datoen du ønsker å bruke anlegget. Du kan forvente å høre tilbake innen en ukes tid ved e-post med informasjon om tillatelse utstedelse.

4 Kontakt regissøren av Minneapolis Felles pedagogikk ved 612-668-3939 eller e [email protected] å få informasjon om å tilby et nettsted samfunnet utdanning klasse i Twin Cities regionen. Spør om alle steder og datoer tilgjengelig, hvis det er mulig.

5 Besøk Experimental College (EXCO) nettsiden til Twin Cities. Registrere en ny konto. Bla tilbud for å få en følelse av hva som er tilgjengelig. Lag en klasse eller en workshop ved å følge nettstedet instruksjonene. Lær om kommende arrangementer å delta for nettverksbygging med andre klasseselskaper og studenter. Bruk denne informasjonen til å forbedre utformingen av kurset. Delta på åpent hus refleksjon og visio hendelse for å gi og få tilbakemeldinger, dele informasjon og lære mer om hvordan du kan forbedre prosjektene i klassene.

Hint

  • Delta på tech nettverk hendelser i Twin Cities regelmessig for å finne nye muligheter om hvor du kan være vert for nettstedet samfunnet klasser.
  • Frivillig og støtte på lokale samfunnsaktiviteter å bygge nettverk og finne nye studenter.
  • Kontakt anlegget for status hvis du ikke mottar melding innen en ukes tid ved e-post med informasjon om tillatelse utstedelse.
  • Vær sikker på at kursopplegg ikke kommer i konflikt med noen av samfunnets organisasjonens retningslinjer.
  • Ta kontakt med en advokat hvis du skal bruke opphavsrettslig beskyttet materiale.