Hvordan lage en webside Survey i Word

Web-sider er ofte laget ved hjelp av programvare spesielt laget for å lage nettsider. Imidlertid kan websider opprettes i Microsoft Word. Alle dokumenter som du oppretter i Microsoft Word kan lagres som websider. Undersøkelser er populære på internett. I stedet for å kjøpe spesiell programvare, opprette en webside undersøkelse gjennom Microsoft Word. Du kan tilpasse undersøkelsen for dine behov, og med inkludere bakgrunner og bilder. Når den er laget, kan du laste opp siden til en Web-vert.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Word og gå til "File" og velg "New". Velg "Web Page" fra valglisten til høyre side av skjermen.

2 Gå til "View" og velg "Verktøylinjer". Velg "Web Tools" for å vise webdesign verktøy. Hvis du ønsker å tegne objekter og bilder på nettsiden, også velger du "Drawing" verktøylinjen.

3 Skriv inn teksten til å innføre nettundersøkelse på toppen av skjermen. Bruk "Formatering" verktøylinjen for å endre tekststørrelse, font, farge og justering. Gå til "Sett inn" for å velge bilder og bakgrunner for din webside.

4 Bruk "Web Tools" verktøylinjen for å legge til knapper, koblinger, radioknapper, listebokser og andre objekter på siden din. Klikk på et objekt på verktøylinjen for å automatisk legge den til siden din. Bruk håndtakene på objektet for å endre størrelsen.

5 Høyreklikk på et objekt for å endre dets egenskaper, for eksempel størrelse og navn. Velg "Properties". Velg "Vis kode" for å legge til noen spesiell Visual Basic eller HTML-kode bak objektet.

6 Legg tekst ved siden av gjenstander hvis det er nødvendig, spesielt ved undersøkelse utvalgs stedene.

7 Gå til "File" og velg "Lagre". Åpne websiden i en nettleser ved å dobbeltklikke på filnavnet. Test for å se at siden fungerer som forutsatt.

Hint

  • Lag et helt nettsted via Microsoft Word ved å opprette flere websider knyttet sammen via linker eller knapper.
  • Hvis websiden undersøkelsen krever lenker til andre websider, oppretter de andre sidene i Word eller et annet program før testing undersøkelsen.