Hvordan lage en webside ved hjelp av Microsoft

Hvordan lage en webside ved hjelp av Microsoft


Microsoft tilbyr en rekke programmer som er i stand til å lage websider. På det mest grunnleggende nivå, kan en nettside bli laget med Notepad. MS Word er også i stand til å lage websider og tilbyr noen menyvalg for riktig lagring av dokumenter i et format som gjenkjennes av nettlesere. Til syvende og sist, er MS Frontpage det beste alternativet for å opprette en nettside med Microsoft-produkter.

Bruksanvisning

1 Lag en nettside med Notepad. Notepad er en enkel tekst editor tilbys som en del av operativsystemet MS Windows. Skriv din HTML-kode for å formatere tekst og bilder for å lage din nettside. Lagre filen med et HTM forlengelse. Denne metoden krever at du forstår HTML godt fordi Notepad ikke kan vise deg hvordan websiden din vil se ut under koding prosessen.

2 Lag en nettside ved hjelp av MS Word. Skriv din web kopiere og formatere elementene på siden din. Legg til farge og bilder for å gjøre siden din ser hvordan du vil ha det. Når du er fornøyd, klikker du på "Fil" -menyen og klikk "Lagre som". En dialogboks åpnes. Gi din nettside et navn og velg nettsiden alternativet fra "File Type" -menyen. Klikk på lagre. Dokumentet vil bli lagret i nettside-format.

3 Lag en nettside med MS Frontpage. Frontpage er et program utviklet for å lage websider. Det gir et grafisk brukergrensesnitt som forenkler prosessen med å formatere websidene dine. Du kan legge til et bredt spekter av formatering elementer i teksten inkludert farge, font, type størrelse og plassering på siden. Du kan legge til bilder og linker på en side layout du ønsker. Frontpage har også en kode view-funksjon som lar deg direkte manipulere HTML kode produsert av programmet.