Hvordan lage en Widget Med din blogg, innhold, eller nettside

Hvordan lage en Widget Med din blogg, innhold, eller nettside


Opprette en widget som har innholdet fra din blogg, artikler eller nettside er en fin måte å markedsføre på nettet. Det gjør at andre kan abonnere på innholdet og plassere den på andre nettsteder. Du kan også legge inn innhold på andre nettsteder som du eier, samle forskjellige besøkende fra mange områder på internett. Du kan lage en widget gratis på Widgetbox.com og ha den plassert på din favoritt nettside eller blogg i løpet av minutter.

Bruksanvisning

Opprette en Widget Med bloggen, innhold eller nettside

1 Åpne nett nettleser, og gå til Widgetbox (se ressursene nedenfor).

2 Registrere en konto ved å klikke på "Registrer" og fyll ut skjema. De vil da sende deg en aktiverings e-post for å logge på kontoen din.

3 Logg på kontoen din ved å klikke på tegnet i linken øverst til høyre på nettsiden. Etter at du har registrert deg, klikk "Lag en widget."

4 Bestem om din widget vil være for en nettside eller en blogg. Med mindre du lager et spill, du virkelig ikke kneed en widget som er flash, html eller en gadget. Klikk på widgeten du ønsker og deretter skrive inn nettadressen til din blogg eller nettside.

5 Tilpass widget ved å velge størrelse, farge og bilde. Deretter kan du opprette en tittel, og hvordan du ønsker å vise innhold og titler. Sørg for at du skriver inn en beskrivelse som vil fange andre leserens øyne også. Klikk på publiseringsknappen når du er ferdig med å tilpasse widgeten.

6 Velg "Hent Widget" og kopiere html-koden følger med i esken. Lim inn koden på blogger, nettsider eller andre steder der andre vil se artikler. Tilby din widget til dine venner eller noen andre som har nettsteder og ønsker å legge til widgeten. Dette er et flott verktøy hvis du ønsker å drive trafikk til ditt innhold. Widgetbox er spesielt stor for de som skriver innhold artikler og få betalt per klikk på sine artikler i tillegg.