Hvordan lage en Windows Media Video Slideshow for YouTube

Du kan dele noen av de beste øyeblikkene ved å lage en Windows Media video lysbildefremvisning for YouTube. Opprette et visuelt mesterverk for hele verden å se bare krever å vite hvordan du bruker Windows Movie Maker og noen av dine dyrebare foto, video og musikkfiler.

Bruksanvisning

1 Åpne Windows Media Movie Maker på datasystemet. Se bildene og videoene som du ønsker å inkludere i din videolysbildefremvisning. Når du har bestemt deg for disse elementene, importere dem til Windows Media Movie Maker. Dette kan gjøres ved å klikke på "Import Media" -ikonet øverst i menylinjen. En pop-up vindu vil vises med alle filene som ligger på din datamaskin.

2 Naviger til mappen som inneholder filene du ønsker å bruke. For å velge mer enn ett element om gangen, holder du nede "Ctrl" -knappen på tastaturet og klikk hver fil som skal importeres. Dette er også et godt tidspunkt å importere musikk eller lydfiler i tillegg til å forbedre video for YouTube. I løpet av noen sekunder vil de bli overført til søknaden.

3 Dra hvert importert mediefil inn i "Storyboard" område som ligger på bunnen av Windows Movie Maker. Når du drar en lyd- eller musikkfil til det samme området, vil det raskt endre fra "Storyboard" utsikt til en "Timeline" visning. Du vil ha muligheten til å redigere lengden på lyd- eller musikkfil ved å dra det til ønsket posisjon.

4 Legg til spesialeffekter i videolysbildefremvisning. Klikk på "Effects" linken på venstre side på siden under "Rediger" -delen. Se de tilgjengelige spesialeffekter som kan gjøre din video lysbildefremvisning mer profesjonell. Velg "Storyboard" linken ved å klikke på rullegardinpilen nederst på siden. Klikk og hold nede den valgte effekten å dra den til et tilgjengelig sted. Mens du drar effekt, sørg for at du plasserer den i stjernebildet nederst til venstre i bildet.

5 Plasser overganger inn din video lysbildefremvisning i tillegg. Klikk på "Transitions" linken på venstre side av siden. Du vil bli presentert med flere valg. Klikk på en og hold den inne for å dra den til et bestemt sted. Plasser den valgte overgang mellom hvert bilde som ligger i "Storyboard" -delen.

6 Lag studiepoeng og en tittel for video lysbildefremvisning. Klikk på "Titler og Credits" linken på venstre side av siden. På neste side vil du bli spurt om den foretrukne plasseringen av kreditter og titler. Velg å ha en plassert i begynnelsen, før hvert klipp, på toppen av klippene, og rulleteksten på slutten.

7 Publiser video lysbildefremvisning for andre å se. Klikk på "denne maskinen" linken på venstre side av siden. En pop-up vindu vil åpne for deg å starte publisering. Lag et navn på video lysbildefremvisningen ved å skrive det ved siden av "File Name" -delen. Velg hvor du vil lagre filen eller la den på standardinnstillingen. Velg de beste visningsinnstillinger for video lysbildefremvisning, og klikk deretter på "Publiser" -knappen. Når det har blitt fullstendig publisert, laste opp dine ferdige videoen lysbildefremvisning på YouTube.

Hint

  • Pass alltid på at videoen har blitt lagret til en kompatibel YouTube format.
  • Alltid legge til overganger og effekter i videoen for en profesjonell finish.